2010. jún. 8.

But I'm no fool, we're in the lap of the G...oogle

Száz! Jee! -a magyarban nincs dedikált hosszú e, mint ee hang. Csak é. Mióta magyartanárnőm felhívta rá a figyelmem, ez a 2. alkalom, hogy hiányzik. Így a román szavakat sem tudom kimondani. Meg azt sem, hogy jee.-

Ezt a B. mellett majd megünnepeljük! Na majd a bicentenárium! -mert külföldiül is tudok ám: idegenül, az ügynökökkel is beszélek, meg rég-meghalt külföldi szavakat is megértek-

W. ügynök, nagy dicsőség ez magának! :-) Csakúgy, mint a többi egybetűs ügynököknek.

De azt tudjátok, hogy a Google szoríthatná ott, ahol fáj -uniszex here-? Ha a gmailes regisztrációmmal nem tudnék belépni a G blogba, hát mi lenne? Mindjárt linkelek is egy videót, ami megfejti a bejegyzés címét. Ha a G youtube működik, megnézhetitek majd ;-)

Íme: link a gútúbra

Egy időgépet is építenünk kell!... vagy valami hasonlót. Ma megtudtam, hogy az idő gyors folyásúnak érzékelése az öregedés jele. Még Einsteint azért meghallgatnám erről, de ha igaz, akkor ti is szarban vagytok. A V térfogatú B vízmennyiség határegyenletének megoldását képező térrész epszilon-környezetében, köznapias néven szólva partján, ha egymásba kapaszkodunk és counter-Earth-wise pörgünk, akkor csökkentjük a Föld perdületét és hosszabbodnak a napok. Bár a biológia rothadásunk a pörgéssel csak gyorsítjuk, napjaink hosszabbodnak.

Nekem már van egy De'Lorean-em, ha nagyítógépet építünk, felnagyíthatjuk és visszamehetünk akárhová is. Vagy csak menőzünk vele a pirosnál.

Egyen ön is sárgadinnyét!

2 megjegyzés:

  1. Egészen pontosan 2 helyszín: B1, és B2.

    B1-en a B2-höz hasonló, ámbár inkább nagyobb kerületű élettérben felnevelkedett élőlények holttestéből, némi erős vegyi anyagot tartalmazó növényi termésből, és H2O vegyületből, keménytörzsű növények vázából égési energia által felszabadult hő által, öblös, viszonylag nagy keménységű fémötvözet belsejében terraformált készítmény fogyasztása alkalmával, miként kísérőnek ugyancsak erős, ámbár folyékony vegyület torkunkon történő legurítását követően, illetve folyamán, visszatérünk a téridő kontinuum megbontását előkészítendő intézkedések taglalásához.

    A B2 helyszínen való tartózkodásunk, lévén az időegyenesen B1-től a jelen viszonyítási ponttól távolabb van, ámbár amennyiben az előző bekezdésben említett folyékony vegyület minél inkább kifejti hatását, bekövetkezhet ama nem túl valószínű esemény, hogy a B1-B2 kauzalitás végülis felcserélődik, ennélfogva talán mégiscsak értelmetlen indexxel illetni a B helyszínekhez tartozó eseményeket.

    Többes számhoz viszont ragaszkodom továbbra is.

    Amennyiben viszont valóban tervbe vesszük az időutazás lehetőségét, ahhoz a folyékony, színtelen ámde nem szagtalan vegyület mellett elengedhetetlen kellék R ügynök, egyenlőre a kelleténél kissebb méretű masinája, elsősorban tanulmányozás céljából.

    VálaszTörlés
  2. Autokratizmus adta jogommal élve kifejteném: utálom a sárgadinnyét!

    :D

    VálaszTörlés