2010. jún. 12.

Stadion? Biztos?

Csak hogy azért a nagy fociláz közben mégiscsak maradjunk némileg a blog témájánál... Szóval némelyik stadion esetében azért fellelhető némi hasonlóság, a hogyismondjam, tudjátok mikkel, na.

4 megjegyzés:

  1. 3 sor bal, 4. sor jobb. tutti az.

    VálaszTörlés
  2. Nyilvánvaló! :-D

    Nade, ehéten hallottam a rádióban, hogy vannak olyan emberek, -felnőttek- akik valóban vámpírvadásznak képzelik magukat! És kimennek a temetőbe, mert, hogy most őrködni kell. Meg vmi afrikai országban csomó vámpírtámadást jelentettek.

    Most szóljatok hozzá!

    Itt vannak az idegenek a nyakunkon, nem beszélve az űrbéli nácikról, és akkor vannak olyan holdkórosok, akik holmi gyerekes fikcióikkal jönnek itt. Vámpírok...pfff, ugyan már (Sans Ironic Bold betűtípussal)

    VálaszTörlés
  3. Hát, most meghunyászkodom, mert ezekről a vámpírokról én nem hallottam. Bár lehet, hogy betudható annak, hogy mostanság ilyen komoly dolgok helyett inkább a labdarúgással foglalom el magam...
    Mindenesetre az hogy ilyen rövid idő alatt felhúzták a dél afrikaiak ezeket a hát tudjátok hogy mire is hasonlító stadionokat... Hát nem lenne meglepve, ha valamiféle turpisság lenne itt a dolog hátterében. Mint mondjuk a piramisok, Stonehenge, és sorolhatnám esetében...

    VálaszTörlés
  4. Aaa, éleslátásról tettél tanúbizonyságot.

    VálaszTörlés