2011. jan. 9.

The Atomic Cafe



Mindig is érdekesnek találtam ezt a hangulatot, ami ezekből a propagandafilmekből átjön. Filmekben, játékokban meg is adja a hangulatot. Ahogy a végére tekertem, a fószer a traktorral, meg a repülő árnyéka... azt nagyon eltalálták. Na erről az utolsó 10-20 percről az jutott eszembe, hogy, hé, nem is triviális, hogy élünk. Egyáltalán, vagy, hogy nem 2.5 lábad van és nem 6 lábú kutyák elől kell futnunk.

Gondolj bele! Olcsó benzin, nagy autók, rock'n' roll ... és Igor megsüthet akár holnap ropogósra. De biztos ami biztos, kapod az agymosó propagandát nap mint nap. Az hagyján, hogy megsüthet.

TFH: Uncle Ben tényleg látja, ahogy jön a rakéta szépen, aztán...#&#&&#&#&#&&#&#&#&#!!!
Eléggé lenullázta volna az életszínvonalat.

De pl. Afrikában van pár hely, ami ezt leszarja. Náluk nem kell atomháború ehhez. Anélkül is hozzák: homok, éhezés, vízhiány, betegségek. De hát lent vannak a térképről.

Régen azt írták a fehér foltokra "There may be dragons" "Itt szörnyek lehetnek".
Most nincs fehér folt, más lett a felirat is "There may be dragons, but we don't give a shit".

Ilyen szempontból igen kies -ami azt jelentette, 'fasza'- helyen élünk. W-ügynök, ez nem zsugorítja, csak más fénybe helyezi a problémákat. Mihez kell több önbizalom, vascsővel szétcsapni a 2 fejű mutáns kutyát, hogy ihass te is; kémként tudni azt, hogy bizony agyonlőnek, ha elfognak, de előtte még pár érdekes dolgot kipróbálnak rajtad; megnyomni a bombakioldót, hogy egy óriási vakuval panorámafényképet készíts egy városról ...vagy, hogy....?

R ügynök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése