2011. máj. 24.

Twisted visionz by H-ügynök

Sétálunk valami utcában, amikor egy kis takony elénkperdül “telefont-pénzt-cigit-akurvaanyátok” szöveggel, kiskezében valami bicskát villogtatva. Elveszem a kezem a barátnőm seggéről, és óvatlanul átdobom a srácot a vállam fölött, aztán a gyomrába ugrok seggel. Alólam olyan hang hallatszik, mint amikor gumikalapáccsal odabasznak egy vizes káposztafejre.
Megnyugtatom a hölgyemet, elmagyarázom neki a jogos önvédelem fogalmát, és hogy mennyire fontos a fairplay, miközben a közeli kocsma felé terelgetem. Piálás közben még mindig feldúltan kéri, hogy ma este aludjunk külön, hogy feldolgozza az eseményeket. Megértően mosolygok és sétálni indulunk, két ellenkező irányba. Hallótávolságon kívül telefonálok: egy prostit hívok, megkérdezem, hogy egy óra ass-to-mouth extrával még mindig 25 rugó, vagy “válság van” és útba kell ejtsek egy ATM-et. Szerencsére minden a régi, fogok egy taxit és 15 perc múlva már prímán felejtek.
Hamar végzek, az egy órából húsz percet laza heverészéssel töltünk, amikor csörög a telefon: hölgyem mégis szeretné ha nála tölteném az éjszakát, persze “csak ha van kedvem”. 10 perc egy másik taxi hátsó ülésén, aztán a hölgy a lakásán még az előszobában próbálja felszopni petyhüdt farkamat. Félkeményen rápróbálok, de kedvenc prostim nagyon elintézett, ezért becsődölök és kénytelen vagyok valami szívhezszóló lelki faszságot nyomatni a csajnak félórán keresztül (és ráfogni az alkoholra), hogy meglegyen a béke, és ne sérüljön a női önérzet.
Reggel hozok neki a sarokról friss epret és croissant-t (elvégre igazán ügyesen szopott, és “kurvára” nem rajta múlott a történet), aztán hazamegyek.
Otthon lebaszom a ruháimat, expressz tusolás után bedobok két xanaxot, húzok rá dzsekkdenielt, és bezuhanok a paplanok közé. Lerohadt aggyal még látom az ágy mellé hajított farmerem seggén a két ujjnyi vérfoltot... Hát nem átszakadt ráugráskor a kis köcsög hasfala? Még jó, hogy a törött bordái nem álltak bele a seggembe. Megint magyarázkodhatok a tisztítóban...

2011. máj. 21.

Leaves a chest wound

Néha elgondolkozok a sebhelyeken, amiket arcok formájában hordok a mellkasomon.

Fura dolog, hogy pont a legmélyebbek egyben a legédesebbek.



2011. máj. 14.

Sors

-Nem léteznek véletlenek.

-DE LÉTEZIK A ERŐ AMIT MI HALANDÓK SZABAD AKARATNAK HÍVUNK,
A VÁLASZTÁS EREJE BENNÜNK VAN, hisz ez határozza meg a cselekedeteinket.

- ismerlek, ismerek mindent és mindenkit.

Suttogta a Sors és gúnyos mosollyal az arcán eltűnt.

A jelenséget nem kísérte se villanás se ködfelhő, az alak egyszerűen már nem volt ott.

A fiatal kalandozó arcát eltorzította a tehetetlenségében érzett düh,
hirtelen rég elfelejtett energia töltötte fel ami marta, feszítette,
kínjában minden erejét beleadva a söntés asztalára csapott...