2012. okt. 16.

Termékismertető R.L.M.

Köszönjük, hogy cégünk a Varázsphallos Rt. termékét választotta,
Cégünk büszke termékei sikerére és az általuk elért eredményekre, ezzel emelve vásárlóink és cégünk elégedettségét valamit hírnevét.

Ön egyik legkedveltebb és legsikeresebb termékünket választotta a Rúnával ellátott Lángoló Másfélkezes varázskardot                           (továbbiakban R.L.M.)




A csomagolásban ajándékként mellékeltünk egy víz, por, karc és ütésálló bőrhüvelyt is, reméljük elnyerte tetszését.
Fontos megemlítenünk, hogy a R.L.M. némely példánya a gyártási körülmények hatására saját értelemmel és jellemmel bír./néminemű apróbb lélek/
Ezt az apróságot cégünk gyártási hibaként kezeli ezért amennyiben az Ön számára zavaró jellemmel rendelkező R.L.M. példányhoz jutott (és az még nem végzett Önnel) nincs más dolga mint, hogy tárcsázza ingyenesen hívható számukat és kérni a termék cseréjét.
Ha használat során makacs viselkedést, a varázsláng akadozását, a kard ellenkezést tapasztalja, akkor Önnek jellemmel bíró varázskard jutott. Fontos megjegyeznünk, hogy történelmünk legnagyobb hősei legnagyobb hőstetteiket pont ilyen pengékkel hajtották végre, ezért amennyiben a fenti hibákat tapasztalja ne hívja azonnal segélyvonalunkat inkább próbálja megismerni fegyverét, bízzon benne beszéljen hozzá törődjön vele, míg Ön és a kard között bizalmi viszony nem alakul ki Ez esetben a fegyver  élete végéig hűségesen fogja szolgálni (vagy míg jobb forgatóra nem lel)  így biztosítva továbbra is Ön és cégünk jó hírnevét. Ellenkező esetben a fegyver szintén élete végéig szolgálni fogja, de biztosíthatjuk róla, hogy nem lesz hosszútávú a kapcsolatuk.

Köszönjük, hogy elolvasta e rövid tájékoztatót az R.L.M. használatáról, kívánunk Önnek kalandokkal, hőstettekkel teli hosszú vagy rövid, de mindenképpen híres életet.

Ps.:
Fontos megjegyezni, hogy az értelemmel bíró R.L.M. példányokat még a bizalmas viszony kiépítése után is nagyon veszélyes bosszúra esetleg mások iriggyé/féltékennyé tételére használni, sajnos ezt a hibát még nem sikerült a gyártási folyamatban kiküszöbölnünk, 
Ezért nyomatékosan kérünk minden kedves R.L.M. vásárlót, hogy véletlenül SE használja a példányát ezekre az alantas érzelmekre,  ellenkező esetben felelősséget  nem vállalunk .
Mivel a  bosszú olyan szinten mély, Önző a fegyver számára felfogható és azt roncsoló érzelem, ami  használójából átivódik fegyverébe, így az idővel másnak sem bír élni, megkeseredik, cinikussá -ironikussá válik, aztán abban a pillanatban mikor nem lesz jobb préda....forgatója ellen fog fordulni, tüzével megpróbálja majd kiégetni annak lelkét, esetleg kíméletlen mély sebet ejtve rajta, hogy tőle megszabadulva a feledés homályába fog veszni,hogy talán idővel rátaláljon egy méltóbb hordozóra.
Még egyszer nyomatékosan megkérjük ne használja a fent említett alantas érzelmekre az általunk nagy odaadással és szakértelemmel elkészített R.L.M. példányát, ellenkező esetben semmilyen felelősséget nem vállalunk. 

Üdvözlettel:
Varázsphallos Rt. vezérigazgatója
L4mie


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése