2011. jún. 19.

Enrage

Telefon? Tettó? Száz rongyos szerkó? Flux? Ötven rugó zsebben? BMW-s slussz kulcs?
Ki a faszt érdekel? Őszintén? Kinek villantasz? Sznob senki. Az vagy. Nulla.

Persze Téged összeesz a fene a másikkal. Mint zsákot a foltjával. Szoli, manikűr, pedikűr, három kiló smink, felfújt mellek, kibuggyanó bimbó, borotvált punci, ötezres koktél alatt veled szóba se álló, "hú-mekkora-a-dákód?" ribanc. Aztán vihog, picsog, hisztizik, mert annyira képes, és mert az a norma.

Mekkora menő vagy, mert annyi ilyet megdöngettél, mert annyi ilyen felcsinált. Strigulák, gyűjtsétek csak, gratulálok. Meg aztán a nemi betegségeket is.

Ellepitek a világot, mint a szemét a járdákat, az utak szélét. Nem látni tőletek. Ebben a mocskos, szennyes maszlagban kell úszni, és ebben élni.

Miattatok marad magára az a néhány, akinek még jelent valamit a becsület, az őszinteség, a szeretet, a törődés... Aki nem a csupasz puncit, hanem szeme fényét szereti a nőben. És aki nem a méteres dákót, hanem az általa nyújtott biztonságot szereti a férfiban.

Megölitek a felelősséget, a családot, a gyermekek lelkét, és itt hagytok helyette egy bűztől rothadó, ótvar szemétkupacot.

Nem a politikusok, nem a társadalom, nem a média... Hanem Ti, mind egy szálig, Ti vagytok a felelősek mindezért. Ti, akik a sok szennyes maszlagnak bedőltök, Ti, akik úgy éltek mint a primitív egysejtűek, melyeknek csak ösztönei, és szaporodási kényszerük van. Mint a penész, amely belepi, szétrohasztja a földre húlt gyümölcsöt. Így rothasztjátok szét a mi világunkat, Ti mindannyian.

Dögöljetek meg!

1 megjegyzés:

  1. na azért én annyit hozzátennék, hogy a média eléggé kurvára nagy szerepet játszott abban, hogy ez a fajta kialakuljon. Gondolj csak bele VV, BB, ÉDEN HOTEL? Úr isten mekkora egy trágya mocsadék az összes, és milyen normákat sugároznak a kis egyszerű buta VérIstvánnak, szerintem nem kell kifejtenem.
    A másik, hogy vajon honnan van ennyi ilyennek ennyi pénze? Apuci vállalkozó? Ő maga vállakozó? mennyi a bejelentett jövedelme? igen? minimál? milyen kocsival jár? honnan van BMW? a dolgozó mire van bejelentve minimál, ja és annyit is kap hapi 80 óráért? közben VérIstván azon agyal, hogy a VérGézának már Porshe várositerepjárója van neki meg csak a BMW jutott, mekkora igazságtalanság.
    Tanács: gondolj arra, hogy ezek mind tévedésben élnek, azt hiszik ők a királyok, pedig csak söpredék kis senkik, fénylő burokba bújt rothadások, akik nem győzik kihasználni a rászorulót, az elesettebbet, vagy a kevésbé akaratosat. Erősebb kutya baszik igen....de!

    VálaszTörlés