2012. jan. 3.

Na. E.

Év partyja: Nincs. Van helyette sok-sok emlékezetes. A sorrend irreleváns, mert az itt felsoroltak mindegyike EPIC volt valamilyen szempontból.
  • Bajai halfőző és legénybúcsú.
  • Tolnai lagzi, a helyreállított muskátlival.
  • Balatonakali strandlebontás (belelöklekavízbeÁÁÁdeénestembeleÁÁÁ, ordítvaversenyfutásos, józsijózsigyereleafáról, csocsógolyótmámeginbelőttükapultmögé?, randomhelyekeninstantvizszintbehelyeződés, és más furcsaságok).
  • Dalriada nyárindító koncert.
  • Kocsmatúra a Pilisből hazafelé (Honnan jöttek maguk? Hát a hegyről...)
  • Kocsmatúra, melynek keretében öcsémnek megmutattuk a fővárost.
  • Valamikor a hidegben egy szombat este C4P-ben, ahol is felejthetetlen, és a történelemből kitörölhetetlen "csendéletek" születtek.
  • Államvizsga utáni, AgentL térdműtét előtti állatkodás Location M-ben. (AgentL mint kodó; AgentH mint rézfaszúbagoly)
  • Zs-féle "igyunk meg egy teát pénteken".
  • Mindkét hegyibuli Hill Z-ben.
  • Szeptemberi kurvasok pálinkát megivós, strandra bemászós, tuc-tuc helyen pogózós, háttérben pornót vetítős kapucniban pózolós, szilárd "fahéjas ágyas pálinka"-t meghúzós, hazafelé vasútállomáson csövesekkel fröccsözős, délre hazaérős, aztaqrvaélet.

Év WIN:
Egyértelműen: victory over BME!

Év FAIL:
Hagyjuk. Chat-es csaj. Hagyjuk...

Év játéka:
Hmm. Azokból én kimaradtam.


Ezen kívül:
A 2010es "fekete évet" követően ez az év is nehezen kezdődött. Annak rendje és módja szerint sikerült is végig alkoholizálni az első hónapokat... Egészen a fordulópontig, amikor is az a fránya határidő kezdett egyre közeledni és közeledni, így tehát fájó szívvel adtam ki kedves ivótársaim útját, miszerint ameddig a diploma kész nincsen, addig e fontos küldetésben rám ne számítsanak.
Jött aztán a nyár. Államvizsgán túl, új állás a zsebben, ez adott egyfajta magabiztosságot, ezen kívül rengeteg sok új ismerettség, melyek némelyikéből barátság is szövődött. Zajlott az élet, ahogy zajlania kellett, és jól zajlott.
Aztán a költözés, amely mintha új színt vitt volna az életembe (hehe értitek új színt hehehehe). A költözés utáni élet már merően más volt, mint az azt megelőző. A rendszeressé válló hosszúnyakú emlős fogyasztó szertartás Location N-ben, a számos túra, a szakmai kihívások, egy polírozott szemű egyeddel eltölött séták és beszélgetések, és a tudat, hogy immár lehet hogy mégis tudok bánni az emberekkel, viszonylag elég érdekessé tette az őszt.
Végül az év utolsó napján fájdalmas, alkohollal teli búcsút kellett vennünk Location P-től, amely az otthoni (K városbeli) társaság fő kovácsolója és törzshelye volt, és ahonnan szuvenírként két kortárs művész "Ákos - Valami véget ér" című műalkotását vittem haza emlékbe.

2011 megítélése a részemről alapvetően pozitív. Az 1 évvel ezelőtti énemhez képest kiegyensúlyozottabb és tapasztaltabb lettem, melyet családomnak, régi, és az újonnan szerzett barátoknak köszönhetek. Bízom benne, hogy 2012-ben ez a tendencia nem áll meg, és rajtam kívül másoknak is sok javulást hoz az életébe az új esztendő.

3 megjegyzés:

  1. JAh P lokrióta panzió (ezt most én találtam ki vagy tényleg nincs ilyen szó, hogy lokrióta) vége szomorú :[ de reméljük egyben valami újnak és jónak a kezdete.

    VálaszTörlés