2012. jan. 3.

Na?!


Látom idén a szilveszteri támadás alatt nem védekeztetek és mindenkit besugároztak az űrzs*d*k,
én személyszerint alkoholbevitellel csökkentettem a sugárdózist, így is elég szürke, nyomott hangulatban indult a 2012... ami mellesleg szép szám...
Értékeljük a 2011-et (ami nem olyan szép szám)
Év döntése:
- hmm talán a műtét szükségességének belátása.
..aztán utána...mit is vegyeksokpézemvan...klímát???fényképezőgépet??barominagy laposTV-t?? melyikre buknak a csajok?? ááá fényképezőgép, hisz régivágyam, meg buknakráasunákis. végigizzadtam a nyarat a kurvameleg szobámban :) ingyészauna fákja!!

Év partyja:
- Na ez nehéz kérdés...talán a vidéki tó fővárosában indított majd egész nyárba átcsapó folyamatos alkoholi party?

Év Win:
- Szépaszemedpolírozod?? 10x!!!

Év Fail:
- MENJETEK tökjólesz, örülni fog nektek....háát a kataflan + sör kombó lecsökkenti a jedierőt....5m es sugarú körre...nemörültek :)
Év Játéka:
- Bf3, Rift, úgy tűnik mindkettő nagyoooonszép, kezdetben nagyon élvezetes, majd a tunyaságba süllyedő játék lett, de nem volt jobb. (persze jöhetne még a skyrim meg a Bastion is, de egyiket se próbáltam 2011ben)

Igazság az, hogy szerencsére egyre kisebb teret kap a kockulás, de jobb is így. Inkább kint a nagyfolyó partján egy fél tálca sörrel W és H ügynökkel csajokat sasolni, mint bent a dögmelegben izzadó tenyérrel, seggel...miegymással órákon át.

őőőő lehetne még sorolni az évet, de számotokra úgy se jelent semmit,mivel vagy nem voltatok ott és akkor leszarjátok, vagy ott voltatok akkor meg minek.
Lényeg a lényeg: kevesebb lelkitörést okozó év volt mint a 2010 (pedig ez is egy jó szám) reméljük a tendencia folytatódik, ééééés
Boldogabb Új Évünk lesz. Mármint mi leszünk boldogabbak nem a év.
JA jöhetnek a kommentek hasonló besorolások év söre, év weblapja év nemtom csubakkahasonmásgyőztescsaja meg ilyesmik.

2 megjegyzés: