2012. jan. 3.

Na!

Én nagy mennyiségű alkohollal és tüzijátékkal lendültem az új évbe, tudván, hogy nyilván ez is olyan szar lesz, mint az ezt megelőző. A fostartályban lötyögő híg szar döntően állig ért, állig ér, és állig fog érni. Azért kiemelni így is van mit, de minden tételre rásüthető a gondűző/búfelejtő/becsülettemető satöbbi jelző. Már magamat sem sajnálom, így nyugalmas lélekkel biggyesztem ide énis 2011 nekrológjaként a highlight-ok listáját, random:


Év party-ja: nagyjából egész nyár. Egyértelműen a vidéki tó fővárosában zajló ivászat a csúcspont. Ámbátor az év elején levert soknapos ereszdelahajam bulik is dobogósak. Hiába no, eléggé minőségi társaság vagyunk.
Külön kiemelném szintúgy a nagyfolyó partján alkalmazásra került időtöltést.

Év WIN: elindult hivatalos családi állapotom megváltoztatásának folyamata. Hivatalosan. A folyamat. És elindult. Igen. Önmagában elég siralmas tény, hogy ezzel "Év WIN" kategóriát lehetett nyerni idén, nem is nagyon fűznék hozzá többet.

Év FAIL: egyértelműen a munkával kapcsolatos sikerek. Nagyrészt ennek tudható be állandó jókedvem. Talán majd idén jobb lesz, mindenesetre 2011 etéren nem nyert hangszórót.

Év játéka: Rift, na igen, megint a társaság, és a nosztalgia faktor. Az örökranglista első helyére azonban a Mass Effect-ek váltottak tartósbérletet.

A mérleg negatív, egyértelműen. Az elmúlt 25 év legjobbja lehetett volna, ha mégis nyerek hangszórót. De nem nyertem. Felőlem jöhet az armageddon 2012-ben, még egy ilyen szar évértékelőt nincs kedvem megírni. És ezzel a megjegyzéssel ezennel hivatalosan is predesztinálom magam, hogy ugyanitt tartsak egy év múlva is, mint most. Vagy még lejjebb...

Ha maradt volna bennem még önbecsülés, most rászarnék és kiakasztanám a főtérre, hogy mindenki behúzza a faszát, és örüljön, amiért neki bezzeg bejött az élet. Persze ha ilyen üres fenyegetésre kapnék hitelt, már tucatnyiszor eladhattam volna ezt az egész országnak nevezett viccet, narancsostul szegfűstöl. Ez csak kiegészítés, ami tovább javítja a kedélyemet. Mintha nem lenne hova.

1 megjegyzés: