2010. máj. 8.

Hatalmas gabonacédén üzennek

2005. augusztus 25-én a Stonehenge-től 32 km-re lévő Avebury közelében találták az alábbi, nem is gabonakört, hanem inkább gabona ábrát:
Az eddig megszokott gabona ábrákhoz képest (célszerű gabonakör helyett ezt a kifejezést használni) több eltérés tapasztalható.

Először is nem szabályos geometriai formák alkotják az ábrát, hanem sokkal inkább pixelek. Mintha számítógép segítségével lett volna megtervezve, és mintha egy számítógép által vezérelt szerkezettel hozták volna létre. (Természetesen ebből nem következik még, hogy nem földönkívüliek állnak a dolog hátterében, ugyanis honnan tudjuk, hogy nekik nincs számítógépük, és hogy hogyan terveznek / ábrázolnak képeket?)

A következő "furcsa" dolog az volt, hogy a környéken élők a gabona ábra felfedezését megelőző éjjel, hajnali 2 óra körül helikopter zajára lettek figyelmesek. Ez is rendben van, lehet hogy az a fajta fekete/barna helikpoter volt, amit a minket látogató idegenek használnak álcázás céljából.

Ami viszont a legfurább az egészben, az az ábrán lévő humanoid által tartott lemez (nevezzük gabonacédének). A közepéből induló bitfolyamot feltételezve, és azt ASCII kóddá visszafejtve (lásd az ábrán) a következő üzenetet kapjuk:

Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES.
Much PAIN but still time. BELIEVE. 
There is GOOD out there. We Oppose DECEPTION.
Conduit CLOSING (BELL SOUND)

Az készítők tehát ismerik az ASCII kódolást. Ebből 2 dolog következhet:
1. Már akkor közöttünk éltek, mikor a '60-as években kidolgozták és elkezdték használni az ASCII kódtáblát. Sőt, valószínű, hogy a fejlesztő csapatban is ott volt egy idegen.
2. Ez egy hoax.
Szerinted?

Ez a poszt ez alapján íródott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése