2012. dec. 27.

Menedék?


Kietlen öbölben járunk, három oldalról magas hegyek negyedikről tenger határolja
 közepén egy fura formájú szikla magasodik.
"olyan mintha egy megkövült ember lenne" gondolták az arra járók vándorok.
A szikla rendíthetetlenül áll, nem fog rajta idő se időjárás.
Büszkén magasodik a kis mező felett amit magáénak érez.
Néhanapján vándorok húzták meg magukat oltalmában, majd rendszerint továbbállnak.

2012. dec. 24.

2012. dec. 15.

Welcome to Life



























Azt hiszem ezt nem kell kommentálni.

2012. dec. 1.

Az idő kereke X

Az idő kereke forog, jönnek mennek a korok, a tettek szóbeszéddé majd legendává alakulnak, majd mítosszá, majd amikor a mítoszt is elfelejtik a kor visszatér.

2012. nov. 28.

Köszönöm Ember

Na így bízzunk meg a hálás idegenekben, aranyhalakban, jó tündérekben, dzsinekben.


2012. nov. 19.

Mérnöki logika

Gondoltam picit feldobom a hangulatindexet egy ilyen kis korábbi szösszenettel.

2012. nov. 8.

Az én Mementóm


Nemrég időutazáson vettem részt. Nem volt kockázattól és félelemtől mentes, mégis egy elkerülhetetlen kaland volt.
Ahogy elnyúltak magam mögött a kilométerek úgy haladtam napról napra vissza az időben, rohantak meg emlékek, kedvesek és gyötrőek, kínzóak és olyanok amiben örökre elveszik az ember.

Az Utolsónak lenni

Fura cím mi? :)

Haladok egy úton amit esténként egyedül teszek meg, cikáznak a gondolatok, az érzelmek, tudom,
ma billentyűre vetek nem egyet.

2012. nov. 1.

Random agymenés

Langyos víz. Amikor minden olyan semmilyen. Semmi változás nem történik. Megalkuvás állapota. Hiányzik belőle a küzdés, a haladás valami jobb felé. Azt sugallja, most is minden elég jó, maradj hát.

Élet-spirál-görbe vetületei: gerinc, tisztesség, erkölcs. Idő szerinti deriváltjaik pozitívan tartása (de legalább a görbe értékének egy adott szint felett tartása) negatív korrelációval van számos más, főleg materiális, anyagi  vetületre nézve. A világ pedig külső tényezők olyan szperpozícióját alkotja, melyek e hatást csak erősítik. Jelentős belső energia felhasználása révén lehet ezen hatásokon felül kerekedni. Hívjuk ezt tartásnak, küzdésnek, elvek melletti konok kitartásnak.

Eszközök. Melyeket az élet a kezünkre ad, használatukat ránk bízza. Technikai vívmányok, média, a Föld erőforrásai globálisan. Vagy fészbúk, internet, pénz az embererk szintjén. Önmagában véve egyik eszköz sem jó vagy rosz. A használatuk módja ami e minőséget befolyásolja. Tudnunk kell bánni a ránk bízott eszközökkel, és ez megkövetel bizonyos felelősséget, intelligencia szintet, tisztességet.

Meditáció. Semmire való törekvés. Agyunk teljes kikapcsolása vegetatív szintre. Soft reset. Olykor nagy szükség van rá: telítődik, új élmények, tudás csak a régiek kipucolását követően fér bele. Lehet játszadozni agyunk különböző módon való terhelésével, ezáltal elosztva a rá nehezedő globális terhelést. Ez azonban hosszú távon nem elegendő, kell a soft reset.

A hajnal

Nagy barna subában, csúcsos kalapban, batyuját vállára vetve ballagott a vándor. Egy szál száraz széna lógott szája szélén.

Hajnalodott, mikor egy magaslatra ért. Lankás dombok, legelők, szántóföldek terültek el lábai előtt. A táj mögött halványan derengett a hajnal: rózsaszínes-kékes-zöldes árnyaltban.

Megállt. Batyuját, kalapját nem vetette le, csak állt. Magába szívta a friss levegőt, és élvezte a csendet, a hajnal finom derengését. "Milyen jó itt most" - gondolta. Élvezte hát, hosszú percekig. Szemei beitták a táj szépségét, orra a friss szellő illatát. Füleinek kellemes muzsika volt a csend, mely a nyugalomból fakadt.

Úgy szemlélte ezt a varázslatos világot, mint múlandó szépséget. Mint kisgyermek a gyönyörű ajándékot, mint egy kamasz a szerelem édes ízét. Kiélvezte minden egyes percét e csodának.

Aztán elindult tovább, lefelé a magaslat túloldalán. Nagy barna csuhában, csúcsos kalapban, batyuját vállára vetve, száraz szénát rágcsálva. De szívében magával vitte e csoda egy szép darabját: a hajnal harmatcseppbe zárt emlékét.

Boldogság és békesség töltötte el.

2012. okt. 28.

Bántás

A legemberibb az önzőség....mennyire önző egy szikla? Mennyit bír ártani akinek nem akar és ez mennyi kárt tesz benne?....ELÉG EBBŐL A FOSBÓL...legyen minden úgy ahogy én akarom legyen minden az Én világom szerint....tudom sokat kérek ÉS tennem kéne érte, de van elég erő, hogy így legyen? Létezik a világon ekkora hatalom? 

2012. okt. 24.

Az élet

Definíció: Az idő szotchasztikus spirálfüggvénye a tényezők, mint dimenziók által kifeszített vektortérben.


2012. okt. 16.

Termékismertető R.L.M.

Köszönjük, hogy cégünk a Varázsphallos Rt. termékét választotta,
Cégünk büszke termékei sikerére és az általuk elért eredményekre, ezzel emelve vásárlóink és cégünk elégedettségét valamit hírnevét.

Ön egyik legkedveltebb és legsikeresebb termékünket választotta a Rúnával ellátott Lángoló Másfélkezes varázskardot                           (továbbiakban R.L.M.)


2012. okt. 15.

Építsd újjá, mondá az Úr

"...Akbar maradék lakói csendben szemlélték az ég felé szálló füstöt.
Amikorra végzett ezzel a munkával, Illés úgy elfáradt, hogy valósággal összeesett. Elalvás előtt azonban ismét elfogta az az érzés, amely már reggel is nyugtalanította:
hogy valami kétségbeesetten próbál ismét az eszébe jutni. Semmi köze nem volt ennek az Akbarban szerzett tapasztalataihoz  inkább valami régi történet volt, amely mintha magyarázatot kínált volna az eseményekre.
 

2012. okt. 6.

Valor


"Magányos leszel, kint a tengeren, parttalanul.

Nem fogod érteni:
"Miért épp én?" Miért épp ő?"

De emlékezz: harcosok vére folyik az ereidben. 
A fájdalmad tedd bele egy dobozba. Zárd be.

Mindannyian dobozok vagyunk,
a veszteség és győzelem,

a fájdalom, a remény,
és a szeretet kamrái.

2012. szept. 5.

Mementó II.


Mementó
Nyelv: latin

jelentős v. súlyos dologra, eseményre emlékeztető jel (a. m. emlékezz!)


Szóval, egyesek biztos azt gondolják majd, hogy igen, megint csak nagy faszság volt  megírni ezt a postot is, de most inkább azt fejteném ki, hogy a stabilitás eléréséhez, hogy való folytonos törekvésem a stabilitás felé...mint már rá kellett jönnöm vén fejjel pofánverve saját magam:  (közhely jön)

- Kisfiam amíg nem barátkozol meg a saját faszságatiddal nem tanulod meg a saját károdon mit szabad és mit nem és a legfontosabb nem ismered meg saját magad, saját vágyaid, nem bukod őket, nem teljesülnek és jössz rá, hogy ez hülyeség volt, addig bizony nem lesz stabil párkapcsolatod, hiába vágysz rá már 14 éve...

Emellé persze jönnek az érzelmi reakciókat kiváltó külső behatások, amik akár mint korábban is képesek átnyúlni az idő síkján, és kis kavicskákat na meg 12km átmérőjű gyilkos meteoritokat dobálni lelkem tavának békés vizébe.

2012. aug. 29.

Egy kis normál és valamennyi Ön irónia.

Ohh hogy ezt én még nem hallottam pedig már több mint egy éves,
Lassan undorító popslágerré fejlődik ha még nem az,
amit ugye nem igazán szeretünk.
mindenhonnan ezt halljuk, ébredés után ez jár a fejünkben ...lehet sisakban kéne aludni.
No mind1 most felfigyeltem rá. Egyenlőre tetszik, érdemes a remake-ket is meghallgatni Tube-n vannak jók.

Nosza, lehet többek találnak azonosságot a lelkükBene...

Mitől is sikeres egy dal, hát attól, hogy úgy érezzük mond nekünk vlaamit, vagy hogy picit rólunk szól.?
hagyjuk inkább hallgassátok.


Dalszöveg lentebb:


2012. aug. 26.

Ami nem öl meg, az erősít.

Ennyi, csak már lassan túl erősek leszünk.

2012. aug. 20.

Mindeközben...

W ügynök a saját bőrén tapasztalta meg a Balatoni Kráken pusztító erejét. A találkozás majdhogynem végzetes volt számára. A Kráken leszakította jobb lábát térdtől lefelé, majd kihajította a partra vele együtt.

W ügynök jelenleg visszavart lábát jegelve próbálja elütni álmatlansága óráit.


2012. aug. 19.

Bunkó vagy L4mie

A szokásos hátborzongató kora reggeli ordítás L4mie hangja volt, aki felébredvén tudatára ébredt hol is van. Nem csupán azért, mert a barlang hideg volt, s nem csupán azért mert egy morcos elhízott medvével osztozott rajta.
A baj inkább az volt, hogy a barlang Budapest közepén volt, és a legelső busz is csak hatmillió év múlva indul.

2012. júl. 31.

Az Idő Kereke



Az Idő Kereke forog, jönnek-mennek a korok.
Emlékeket hagynak maguk után, melyek lassan legendákká halványulnak, majd mítosszá.
A kerék fordul majd visszatér ugyanoda, valami persze mindig változik, de mégis ugyanaz marad,
néhányan felismerik ezt a mintát mások elmennek mellette.

Fülledt nyári éjszaka hősünk, könyököl az ablakból, frissen sodort cigarettáját szívva mereng, valami nyomasztja....

2012. júl. 27.

A Modern Lovag






Régen mindig több mindent akartam csinálni, mint amennyit bírok. Bár ez puszta feltevés, de gyanítom (más elv szerint, de alighanem nagyobb területen) az évek során olyan pszichokozmetikai műtéteket hajtottam végre magamon, amik ezen tevékenység egyenes következményei lettek. Mintegy fű alatt. Szóval a sok erőlködésben lehet, hogy megváltoztam. Titkon búslakodva testi lelki adottságaim miatt, bátortalan félszeg gyerek lévén, olyan modort választottam, amelyet védekező iróniának neveznék.


Az égvilágon mindent idézőjelben mondok, hangsúlyozottan mesterkélt, modoros stílusban, amit a beszédmódom is erősít, mintha ad hoc kitalált szerepeket játszanék egymás után, vagy egyszerre. Így mindenkit, aki nem ismer elég jól, vagy régóta, megdöbbentek azzal, hogy sohasem lehet tudni, mit tartok igaznak meg mit hazugnak. Vagy mikor beszélek komolyan, és mikor ugratom a környezetemben lévőket. Az ironikus idézőjel végül a természetemmé vált, így olyan hajmeresztő dolgokat is kimondhatok, amit senki másnak nem bocsájtanának meg. Korlátlanul gúnyt űzhetek magamból is, mert ezzel a lényegében pofonegyszerű, de következetesen alkalmazott idézőjeles fogással szinte sebezhetetlenné válok. Váltam.


Tréfából és cinizmusból olyan erődrendszert építettem magam köré, hogy reagálásomat még azok sem mindig látják előre, akik régóta ismernek. Azt hiszem, erre később már tudatosan is ügyeltem, és mindazt, ami olykor már a bohóckodás határát súrolja, valójában titkos szándékkal teszem: viselkedésem csak mások szemében tűnik alkalmi rögtönzésnek.


Ha feltételezésekbe kellene bocsátkoznom, hogy kitaláljam, mi van a falak mögött, azonnal adja magát az ötlet: félelem. Bár tudnám, mitől félek. Talán magamtól. Ha ekkora korlátokkal vettem körül magamat, saját magamban, akkor tényleg sok rejtegetnivalóm lehet. Sokat foglalkozom mások problémáival, és olyan jól ismerem az embereket, hogy azt hihetnénk: pontosan ismerem saját magam is. Ám ez alighanem hibás következtetés lenne. Éveken át annyi mindenre kényszerítettem magam, hogy ez a sok kényszer belekérgesedett ama külső, látható természetembe, az értelem egyetemleges aktivistájának figurájába. 


Önkéntes sziszifuszi munkát vállaltam tehát: erőfeszítéseim roppant súlyával álcázom a kudarcaimat., ha ugyanis én magam jelöltem ki tevékenységem irányait, akkor senki sem tudhatta végérvényesen, hogy megvalósítom-e mindazt, amit eltökéltem magamban, és nem botladozok-e néhanapján.
Annál is kevésbé, mivel vereségeimet szívesen emlegetem, lekicsinylem tulajdon szellemi képességeimet, de mindig hangsúlyozottan idézőjelben.. Megvan bennem a sokoldalú tehetségek sajátos éleslátása, minden problémát, bármilyen távol is álljon tőlem, mindjárt a helyes oldalról tudok megragadni, szinte ösztönösen. 


Annyira dölyfös vagyok, hogy (mintegy játékból) szüntelenül alázatra kényszerítem magam, és olyan nyugtalan vagyok, hogy folytonosan újra meg újra tanúsítanom és igazolnom kell tulajdon értékeimet, egyben mindjárt cáfolva is azokat.
Mindig háttal lovagoltam a jövőbe (én, A Lovag): a modern kor az értékek elsorvasztója, a modern technika az emberi kapcsolatok gyilkosa.


Leszek inkább Modern Lovag (képünkön), szarok bele.




2012. jún. 14.

A Kis Herceg és a Programozó

Utazásai során a Kis Herceg egy furcsa, kocka alakú bolygóra ért. A bolygón drótok, telefirkált papírok, félig telt kávéscsészék voltak szétszórva.
A szeméthalmok közepén egy borostás, szemüveges alak ült.

- Szia. Hát te ki vagy? - kérdezte a Kis Herceg.
- Pill, rögtön - válaszolta a férfi.
- Mi a neved? - folytatta a Kis Herceg, ugyanis ha egyszer valamire kíváncsi volt, azt nem hagyta annyiban.
- A Programozó vagyok. Mindjárt beszélhetünk, csak most egy hibát keresek a logban - felelte az ember.

2012. jún. 9.

A Magyar Ugaron

Ady Endre - A Magyar Ugaron

Elvadult tájon gázolok:
Õs, buja földön dudva, muhar.
Ezt a vad mezõt ismerem,
Ez a magyar Ugar.

Lehajlok a szent humuszig:
E szûzi földön valami rág.
Hej, égig-nyúló giz-gazok,
Hát nincsen itt virág?

Vad indák gyûrûznek körül,
Míg a föld alvó lelkét lesem,
Régmult virágok illata
Bódít szerelmesen.

 Csönd van. A dudva, a muhar,
A gaz lehúz, altat, befed
S egy kacagó szél suhan el
A nagy Ugar felett.

2012. jún. 4.

ZAP koncert - szakítós szám

Létezik egy Zörejek a Pincéből nevű zenekar,
kb. 2 hónapja volt szerencsém rövidke koncertjükön részt venni, nagyon jó hangulatat csináltak annak ellenére, hogy az előttük lévő zenekart a közönség már le akarta rángatni a színpadról.
Nálam a legjobban bejövős szám -éppen huuuh hát milyen meglepő- a szakítós :D
amúgy az - olyan szép ez a hajnal - is nagyon jó kis (lehet kövezni) romantikus zene

A hétvégi koncertjükről felkerült a szám felvétele youtube-ra, de a zenekar ígérte, hogy készít belőle studiófelvételt, és mivel nem jogvédőletöltödazenénketakkorsínylődjbörtönben10évig  stílust képviselik ezért feltolják az összes számukat netre mp3-ban  innen le is lehet tölteni-e http://www.zapzenekar.hu/
vagy meghallgatni onlájn.
http://www.zapzenekar.hu/media/mp3/zap_mp3_media.htm

szval a koncertfelvétel amit amúgy Drinara-nak és a rózsaszín Nikonjának köszönhetünk:

2012. máj. 18.

A szikla

Pihenésre vágyó vándorok időznek a tengerparti sziklán,
Megérkeznek kényelembe helyezik magukat, biztonságban élvezik a pillanatnyi nyugalmat, helyhez kötöttséget, állandóságot stabilitást.

2012. máj. 10.

A kommunikátor




Kommunikációs szakember vagyok. Az én feladatom, hogy elmondjam azt, amit más nem tud. Nyissanak nekem egy szoborparkot.

2012. ápr. 16.

Barátzóna

1. A barátzóna olyan mint a fekete lyuk.
2. A fekete lyukaknak nagy a tömegük.
3. Nagy tömegű testeknek nagy a gravitációs ereje.
4. A gravitáció belassítja az időt.
5. Ha az idő lassabban tellik, tovább tart a szex.
Vonjuk le a logikus következtetést. [trollface]
 
 

2012. márc. 26.

Most ez túlzott elvárás vagy mi?

Jó tanács velem kapcsolatban...ha mondasz, ígérsz valamit tartsd magad hozzá, vagy legalább időben szólj, hogy nem fog menni.
Kezd elegem lenni a megbízhatatlan faszfejekből.
A következő ember aki kipukkasztja egy rózsaszín lufimat mindenféle béna, gagyr átlátszó kifogással annak a fejét a kibebaszott kukába fogom húzkodni. A poén, hogy még én ne legyek már kiakadva dolgon...hát bazdmeg.


Happy End

"-Persze lehet beszélgetni mindenféle happy endekről,
de ha valakire nem számíthatsz,
vagy ha folyton mindent elront...akkor egy idő után el kell küldened Őt a picsába....
vagy egy másik csúnya helyre..."

Californication

2012. márc. 14.

Küzdeni

A szerelemért. A boldogságért. A másik ember szeretetéért.
Másfajta küzdelem ezeket elérni, kivívni, kiérdemelni, és másfajta küzdelem megőrizni, megvédeni, megtartani.

Az első esetben egy elérendő cél lebeg szemünk előtt. Kézzelfogható, beazonosítható cél, amelyért teljesíteni kell: jobbá lenni, átértékelődni, feladni káros dolgokat, látványosan, olykor kirívóan. Főképpen önmagunkkal zajlik ez a fajta küzdelem, és a küzdelem során végbemenő fejlődésünk kimutatható.

2012. febr. 9.

Fantomok a ködben

Néha fantomokat lát az ember.

2012. jan. 30.

Fekszem a földön a bogarak csípnek.

Hogy most éppen mi bánt...
Hát unatkoztam és nincs is jobb móka az önsanyargatásnál,
ezért pörgettem a fogaskerekeket és kimatekoztam mi bánt:

Ki nem mondott tények,
Elfeledett, elnyomott gondolatok.
Az hogy a szavak mennyire szánalmasan szükségtelenek,
Főleg, mikor túl mély dolgokról szólnak amúgy csak lealacsonyítják azokat.

Random sör

Lokéjsön: C4P
Tájm: valami szombat este...
Memberz: L-ügynök, H-ügynök, Mr. Matthiew (M.I.A.)

1802: szeva gecci, cigi van, jóvan, nem lesz hely, faszombazmeg most kell inni minden köcsögnek...
1823: látodbazmeg lett hely, most kiröhöglek a faszba, anyádat, na hozok sört...
1844: úú te az a két milf az nagyon használt, aha télleg, BEHAJOLT gecc megállok a növésben, már megálltál, anyád... cigizzünk, ok
1912: na itten a viszki, mer van a szkáccs meg a börbön, ez a jobb, bazmeg ezis szar, kartonpapír, de nem annyira, mindegy, igyuk vazze
1938: para van gecc, itten szülinap készül, sündörgés van, nembaj hozok sört...
2002: "sziasztok ezitta xénia vodka..." jóvan aggyad, tudjuk, nagyonfinom biztos... nekem a sárga kell, nekem a piros, húbazmeg mijez... gejl női üccsi... cigizzünk faszom...
2039: "heppibőőőőrzdéjjj túúújúú" baszki... hozok sört...
2047: "sziasztok ez most két másik izű xénia vodka"... aztvágod aranyom, hogy egy vodkához szokott orosz pl ezzel a klotyót sem pucolná ki? dehát ez svájcból... jójó kuss, most a zöldet kérem, nekem a barna kell... deszarez aztakurva...
2103: "heloszasztok skacok, énvok aünnepelt picsa, koccintokmindenkivel..." hányávesvagy vazzeh "ááá csak 18, de 19 éves seggem van bazmeg (!!!)" nézmár és tényleg, ja látom, na cigizzünk...
2136: "sziasztok..." igen, xénia, ősi svájci név, tudjuk, már eleget ittunk, szóval innet finom, aggyad (kék meg citromsárga, wtf)
2207: hozok még sört, kezdek kicsit... jóvan nyugi, cigizzünk...
2358: úhbazze... na esetleg menjünk... azta...
0003: te az nem a mi buszunk... FUTÁS BASZKI hideg van
0004: jóestét meik kolléga adja a jegyet, az ottan, thx, nahát, nem lyukadt ki, oppá vanijen
0008: "és akkor van a dávid aki odaszart a szőnyeg közepére hihihihi..." éshovamentek "morizonszba hihihiihi..." úbazmeg "tinemjöttök hihihihi?" nem, otthon van még egy üveg abszint... "óódekár hihihihi" anyátok...
0032: megszakítjuk adásunkat

2012. jan. 27.

Iron Sky premier

És támadnak az űrNácik, igaz mi 2011 re vártuk őket, picit késnek na! :)
Úgy tűnik 2012-02-11-én fognak érkezni, de nekem jobban tetszene 2012-02-12

Szóval a várva várt film lassan megérkezik ^_^ reméljük hozza amit várunk tőle.
Kérdéses, hogy milyen formátumban lehet majd megszerezni, mozis, bolti, vagy ilyen szabadon terjedő csoda lesz-e.
Mindenesetre több éve várva vártuk, és most végre itt van.
Hangulatkeltőnek:



2012. jan. 25.

Erősebb kutya baszik

Vagy a kitartóbb....
vagy az aljasabb
vagy ami tud valamit amit a másik nem
vagy amelyik képes lépni bizonyos helyzetekben
vagy amelyik jókor van jó helyen
vagy.
vagy..
..

2012. jan. 24.

Sapka

Férfias voltam, vakmerő, szabad és hosszú hajam volt.A feleségem ismerkedett meg velem, és nem fordítva. A feleségem valósággal üldözött a szerelmével. Mindegy, hogy hova mentem, ő már ott volt. Ennek már 12 éve. Akkoriban egy megrögzött motoros voltam, csak fekete pólót, kopott farmert és motoros csizmát hordtam, és hosszú hajam volt.
Természetesen volt öltözékem a különleges alkalmakra is. Olyankor fekete pólóban, kopott farmerban és fehér tornacipőben jelentem meg.
A házimunka csak gond volt, amit ha csak lehetett elkerültem.
De szerettem magam és az életem. Így ismerkedett meg velem. “Te vagy az álompasim. Olyan férfias vagy, olyan vad és szabad.”
Hamarosan véget ért a szabadság, mert úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk.
Miért is ne, férfiasan vakmerő voltam, majdnem szabad és hosszú hajam volt.
Mindenesetre csak az esküvőig. Nem sokkal előtte hallom, hogy mondja:
“Legalább fodrászhoz elmehetnél, végül is jönnek a szüleim az esküvőre.”
Órákkal, – nem napokkal és végtelen könnyekkel később beleegyeztem és egy rövid divatos frizurát vágattam magamnak, mert mégiscsak szerettem őt, és akkor mi van, férfias voltam, vakmerő, majdnem szabad és a fejemre nőtt.
Olyan kedves voltam.
“Szívem, úgy szeretlek, ahogy vagy” susogta nekem.
Az élet rendben volt, bár a fejem kicsit fázott. Békés közöslétek hetei következtek amíg a nejem egy nap egy nagy táskával a hóna alatt megjelent előttem. Hozott egy inget, egy kötött mellényt/pulóvert (már a szó hallatára is futkos a hideg a hátamon) és egy új nadrágot és azt mondta:
“Kérlek, próbáld fel ezeket.” napokkal, hetekkel, nem hónapokkal és végtelen papírzsebkendővel később engedtem, és hordtam az inget, a kötött cuccot és a szövetnadrágot. Majd jött a fekete cipő, zakó, nyakkendő és divatkabát. De én férfias voltam, vakmerő, halál csinos és a fejemre nőtt.
Aztán következett a legnagyobb harc. A harc a motorért. Igazából nem tartott sokáig, mert a fekete öltönyben, ami mindig csíp és szúr, nem igazán lehet harcolni. És még a lakkcipő is nyomta a lábam, ami szintén megpuhított. De nem baj, férfias voltam, nyárspolgár, majdnem szabad és egy kombit vezettem, és a fejemre nőtt.
Az évek során jöttek a harcok, amiket a könnyek tengerében mind elveszítettem. Mosogattam, vasaltam, bevásároltam, slágereket tanultam meg kívülről, vörösbort ittam és vasárnaponként sétálni mentem. És akkor mi van
- gondoltam én, papucs lettem, rab, szarul éreztem magam és a fejemre nőtt.
Egy szép napon a feleségem elém állt becsomagolt bőröndökkel a kezében és azt mondta: ” Elhagylak.” Teljesen meglepődve kérdeztem, hogy miért. “Már nem szeretlek, mert úgy megváltoztál. Már nem az a férfi vagy, akit valaha megismertem.”Nemrég összefutottam vele. Az “új” pasija egy hosszú hajú motoros szakadt farmerban, tetoválásokkal, aki lesajnálóan nézett rám.

Azt hiszem, hogy küldök neki egy sapkát.

2012. jan. 3.

Na. E.

Év partyja: Nincs. Van helyette sok-sok emlékezetes. A sorrend irreleváns, mert az itt felsoroltak mindegyike EPIC volt valamilyen szempontból.
  • Bajai halfőző és legénybúcsú.
  • Tolnai lagzi, a helyreállított muskátlival.
  • Balatonakali strandlebontás (belelöklekavízbeÁÁÁdeénestembeleÁÁÁ, ordítvaversenyfutásos, józsijózsigyereleafáról, csocsógolyótmámeginbelőttükapultmögé?, randomhelyekeninstantvizszintbehelyeződés, és más furcsaságok).
  • Dalriada nyárindító koncert.
  • Kocsmatúra a Pilisből hazafelé (Honnan jöttek maguk? Hát a hegyről...)
  • Kocsmatúra, melynek keretében öcsémnek megmutattuk a fővárost.
  • Valamikor a hidegben egy szombat este C4P-ben, ahol is felejthetetlen, és a történelemből kitörölhetetlen "csendéletek" születtek.
  • Államvizsga utáni, AgentL térdműtét előtti állatkodás Location M-ben. (AgentL mint kodó; AgentH mint rézfaszúbagoly)
  • Zs-féle "igyunk meg egy teát pénteken".
  • Mindkét hegyibuli Hill Z-ben.
  • Szeptemberi kurvasok pálinkát megivós, strandra bemászós, tuc-tuc helyen pogózós, háttérben pornót vetítős kapucniban pózolós, szilárd "fahéjas ágyas pálinka"-t meghúzós, hazafelé vasútállomáson csövesekkel fröccsözős, délre hazaérős, aztaqrvaélet.

Év WIN:
Egyértelműen: victory over BME!

Év FAIL:
Hagyjuk. Chat-es csaj. Hagyjuk...

Év játéka:
Hmm. Azokból én kimaradtam.

Na!

Én nagy mennyiségű alkohollal és tüzijátékkal lendültem az új évbe, tudván, hogy nyilván ez is olyan szar lesz, mint az ezt megelőző. A fostartályban lötyögő híg szar döntően állig ért, állig ér, és állig fog érni. Azért kiemelni így is van mit, de minden tételre rásüthető a gondűző/búfelejtő/becsülettemető satöbbi jelző. Már magamat sem sajnálom, így nyugalmas lélekkel biggyesztem ide énis 2011 nekrológjaként a highlight-ok listáját, random:

Na?!


Látom idén a szilveszteri támadás alatt nem védekeztetek és mindenkit besugároztak az űrzs*d*k,
én személyszerint alkoholbevitellel csökkentettem a sugárdózist, így is elég szürke, nyomott hangulatban indult a 2012... ami mellesleg szép szám...
Értékeljük a 2011-et (ami nem olyan szép szám)