2011. dec. 26.

Jövőre

Jövőre is sokféle veszélynek nézünk elébe, többek között a tengerben megbúvó, újfajta UFO-k várhatóak. Készüljünk fel, élesítsük pajzsainkat, hajtogassunk sisakot...KELLENI FOG!! :)

2011. dec. 4.

Szombat este

Szombat este: Szombat este, nemszomjasan hazamegy az ember.... Látja bizony, hogy van 2 azAZ kettő nem fogadott hívása ama céges mobilon amit biza otthon hagyott mert ugyan az vala drága és értékes ahhoz, hogy szombat este elviszen magával. SZÓVAL: látja emberünk hogy este 7-8 között volt nem fogadott hívása mobilon. És mivel jó kolléga vala, mégiscsak gondolja visszahívást kezdeményez.... sok sok csörgés után meglepődik, miért is szól bele oly morcosan az amúgy kedves kolléga hajnali FÉL KETTŐKOR a telefonba. Pedig hősünk teljes jó szándékkal érdeklődik afelől, hogy ugyan már miért kereste szombat délután.

2011. nov. 15.

Farewell! meg Godspeed!




Már az idegenek sem a régiek.
Ennyire futotta tőlük.


"
- Así es la vida - mondta.

- C'e la vita - mondta.
- C'est la vie - mondta.
Majd hozzátette: "Kopj le."

"



...vagy: Heló!





2011. okt. 22.

Minden változik....ja mégsem.

Az idő kereke forog, jönnek mennek a korok,
minden változik mégis minden ugyanaz marad.
Történnek kicsi és nagy dolgok, ezek hullámokat vetnek a lelkek tükrében.
A hullámok idővel lecsillapodnak majd a forrásuk emlékké aztán legendává fakulnak,
végül mikor már a legendákat is elfeledték, ismét eljön ugyanaz, csak valahogy máshogy.

2011. okt. 11.

Más szavakkal Jézus a klingonokért is meghalt volna

Az intelligens idegenek felfedezése sok tekintetben forgatná fel világunkat, a Föld vallásai számára azonban külön dilemmát jelentene, vélik a csillagközi utazási koncepciókon elmélkedő teológusok.

2011. okt. 8.

Hőlégballon

Na, jöjjön egy okos poszt! Az Ügynököknek.

Nem mondok sokat, így majd mindenki hozzáképzeli azt, ami saját magában van. "Hmm-hmmm"-mondod majd. "Pont erre gondoltam én is!" Pedig nem biztos, csak humbugban beszéltem, és hagyom, hogy az agyad kitöltse a hiányzó részeket.

-ezt most persze leírtam, és most már tudod, hogy nem vagyok mindent tudó. Így megy ez.


A világ, Ügynökök, nem is bonyolult. Nem is fekete-fehér. Csak be kell, hogy kalibráld a színeket és a fényerősséget -amit műholdak nagy egybefüggő, egyforma izék...a Földön az éppen kéznél levő sivatagok felé nézegetve teszik meg, ha érdekel-.

Aztán könnyebb utána meglátni, amit akarsz: a fogorvosnál sem gondolkozol, hogy "Doktor úr, ez most lehet, hogy fájt, bár annyira nem volt rossz? Vajon-e?" Hanem: "ööööááááááÁÁ!" azaz: baszod, ez fáj!- csak ugye gépek, tampon meg egy kéz van a szádban.

Kifejlődött a felvillanó villanykörtém is. Egyszerűen működik: jössz, mész, jössz, és lesz valami, ami nem illik a többi közé. Ilyesmik:






















Plészholder

2011. szept. 23.

Vitorlázó kövek

Fura, hogy nem jöttek még rá, egyértelmű, hogy az idegenek keze van a dologban.

http://haerdekel.blog.hu/2011/09/14/vitorlazo_kovek_rejtelye

2011. szept. 17.

Menedék

Egy kapcsolat vége, gyakorlatban úgy is leírható, mint egy új cipő vásárlása.
A boltban felpróbálod örülsz neki, milyen szép, milyen új, más.
Lehetőségek nyílnak meg előtted.
IGEN!!!! Végre kipróbálhatsz mindent amire csak vágytál.

2011. szept. 12.

Crusader


Jót lehetne vitázni azon, hogy a lovagi páncél viselése milyen szar (amit ugye ma már olyan korszerű anyagokból gyártanak, mint a cinizmus és az önsajnálat). A kardunk (agy, jómodor) szintúgy kurva nehéz, cserébe mindig éles, viszont baromi kényelmetlen. A minket hajtó szenvedély/rögeszme azonban mit sem változott az évszázadok alatt. Idejétmúlt? Az.
Ma már a legtöbben csak kinevetnek, vagy jobb esetben csak nem értik, amit csinálunk.
Leszarjuk. Mi sajnos csak így és csak ezen a módon érezzük jól magunkat, szociálisan avít, rögeszmés függőségünk és vágyaink csak így nyerhetnek kielégülést. Ez a Bajbajutott Hölgyeknek vegytiszta nyereség, mert sosem kérünk pinát/segget/szájat a segítség fejében, ugyehát mégiscsak lovagok volnánk... Innet lesz bonyolult.
Ha segítesz így, a másik hálát érez. Valamennyit. Amire mi baszottul nem tartunk igényt. Leszarom a háládat. Önzetlenül segítettem, bármilyen kurva hihetetlen. Ezt tessék felfogni mán végre...
AZ ha ezt követően jobban éled a dolgaidat, jobban figyelsz, vagy csak egyszerűen tanultál valamit... na ennyi kurvára elég. És itt szokott a sok királykisasszony vérig sértődni, s fogadja meg mind ebben a pillanatban, hogy ha legközelebb látja a lovagot, hétszentség hogy hozzábassza az üvegcipőjét. A lovag meg konstatálja, hogy ezt a hülye picsát legközelebb is meg kell majd menteni... mert nem tanult lófaszt se. Az önzetlenségről...
Kevés olyan hely van csak, ahová ne kéne újra visszatérnünk. De csak kéne. Többnyire úgyse megyünk vissza. Az egész világot úgysem tudjuk megváltani. Pedig jó lenne...

Üdv:
A Lovag

2011. szept. 11.

A Lovag, és a Bajba Jutott Hölgy

A középkorban még lovagok siettek a bajba jutott hölgyek megmentésére. Daliás férfiak fehér lovon, természetesen szőke hajjal, és szikrázó kék szemekkel...

Teltek-múltak az évek,és a sárkányok rájöttek, hogy semmi szükségük arra, hogy rinyáló királykisasszonyokat ejtsenek fogságba, a fehér paripákat pedig kivonták a közlekedési forgalomból,és a lovagokat emiatt ezentúl úriembereknek hívták...

A világ pedig elvesztett sok értéket,melyek helyébe újak léptek. (Hogy jobbak,vagy rosszabbak,az már egy másik történet...)

Napjainkban egyre ritkább az olyan ember,akinek nemcsak nem esik nehezére segíteni a másikon, de lételeme a gondoskodás. Persze nem mindenkit részesítenek egyformán ebben a kegyben, vannak,akik kifejezetten csak közeli hozzátartozóiknak adják meg ezt a törődést, de valljuk be,ez is jóval több, mint amire önzőségéből kifolyólag a legtöbb emberi lény képes.

A modern lovagok nem fehér paripán érkeznek, és csak ritkán rendelkeznek az árja fajra jellemző külső jegyekkel,ezért nehéz felismerni őket. Sajnos, ahogy a középkor varázslata eltűnt, úgy homályosult el a lovagok ereje is, és így a bajba jutott hölgyek problémáira nem mindig találnak gyógyírt. A segíteni akarás viszont a szívükbe vésődött, és higgyétek el, ez néha a legtöbb, amit az ember leánya kaphat.

Ezt tanultam ma, ettől lettem ismét több, és boldogabb. A többit pedig bízzátok ránk,megoldjuk :)  

by philoSophie.

2011. szept. 5.

Guardian angel


"…Látom magam előtt az Urat, ahogy a magasból letekintve nagy gonddal és körültekintéssel válogatja ki eszméinek megtestesítőit, és utasítja az angyalokat, hogy jegyezzenek be mindent egy nagykönyvbe.
- Arnold, Elizabeth: fiú, védőszentje: Mátyás.
- Frederick, Majorie: leány, védőszentje: Cecilia.
- Martin, Caroline: ikrek, védőszentjük… adjuk nekik Gellértet. Ő már hozzászokott a közönségességhez.
Végül az Úr átnyújt egy nevet az angyalnak és elmosolyodik:
- Ennek az asszonynak adjunk egy fogyatékos gyermeket.

Mementó

Mementó
Nyelv: latin

jelentős v. súlyos dologra, eseményre emlékeztető jel (a. m. emlékezz!)


Szóval, egyesek biztos azt gondolják majd, hogy igen, nagy faszság volt részemről megírni ezt a postot, de mivel nekik már bizonyára kifejtettem, hogy hiába a stabilitásra való folytonos törekvésem... sajnos egyes erős érzelmi reakciókat kiváltó emlékek képesek átnyúlni az idő síkján, és kis-közepes-nagy kavicsokat dobálni lelkem relatíve nyugodt felületére.

2011. szept. 3.

Önvédelmi kamutetkó

Rövid történet következik:

Kb. fél éve egyik kínai webshopon megláttam egy fura dolgot, kézre húzható kamutetkó.
Mivel hajlamos vagyok fun dolgokat instant megvásárolni, ezért gyorsan ki is választottam egy szimpatikus mintát és ment is a rendelés.

2011. aug. 23.

Rendezte vér és alkohol.

-gyertek szerelmesek, csak rajta rajta, játsszuk el, hogy van pokol.

"Hozd ki belőlem.

Alap elmélet.

Régi, szinte ősi elmélet,
(még talán akkor merült fel bennem, amikor tiniként kapálóztam valami csaj után, és hirtelen megjelent egy ilyen...onnantól nekem rendszerint kaszáltak) jelentősen leegyszerűsítve, de jó mert meg tudtam végre fogalmazni érthetően, egyszerűen. \o/

Arról hogy az életművész, fassetudja honnan szarja a pénzt mindig van neki elég, de dolgozni azt nem látod, ideje mint a tenger, típusú pasik.
Miért is veszélyesek az ilyenek egy kapcsolatra nézve:

Nem teljesen igaz, hogy a nőket a pénz vonzaná,
Inkább az azzal járó magabiztos, öntudatos, határozott fellépés,
Végül is kinek kéne egy "hajléktalan", mikor ott egy megbízható,öntudatos, egzisztenciálisan stabil, mellette "egekben járó", életmódjából adódóan izgalmas, művelt, világot látott pasi aki őt akarja?!
Az, hogy meddig és mire...hát igen barátaim az már egy másik kérdés.

2011. aug. 21.

Védjegy

Csak az időnek nincs vége.

by
L4mie

2011. aug. 18.

Így is lehet, ugye! :)

Takarítás, purgálás, elvágás, megszüntetés, feltöltődés.
Hiperkorrektség ftw!
Csak a nagyMagyarországos kulcstartómat sajnálom :( ironikus na!


picit elkéstem a posttal (röpke néhány hónapot)az érzés már megvolt, csak a zene hiányzott:

2011. aug. 14.

Egyszerűsített modell

Amit nem érzékelsz, az nincs.
Ha nem érzékelnek, te sem létezel a megfigyelő szempontjából.
Jó helyen, jó időben...jó sokszor. Így lehet próbálkozni.

Enélkül csak vársz, mint a single módba nyomott szkóp...hátha jön valami ... CH1-en ... felfutó élre... pont akkor mikor te nézed...LF suppression...AC csatolás.

De van, hogy csak áthallás egy másik csatornából, és végül nem azt kapod...azaz nem kapsz semmit.

Aztán a finoman beállított paramétereidet kezdheted állítgatni. Végül úgy is Auto módba állítod magad: hátha jön valami, akármi. Auto módba, mint a többi hülye. És majd ha, akkor, hogy -e.


2011. aug. 10.

Miért is lázadsz?

Lázadsz, mert nincs értékrended.
Lázadsz, mert az életed üres.
Lázadsz, mert naívan, bolondan mástól várod a boldogulásod.
Lázadsz, mert nincsenek igaz barátaid a bajban.
Lázadsz, mert mocskos életet élsz, és mert bűneid miatt szenvedsz.
Lázadsz, mert egy korcs vagy. Lehet hogy a környezeted tett azzá, de ha igazán akarnád tudnál jobb, több lenni ennél.
Lázadsz, mert visz magával a tömeg, mert azt ordítják neked is lázadni kell...
Lázadsz és sodródsz az árral. Miért? Mert nincs tartásod, nincs értékrended, azért.
Röviden, tömören: mert senki vagy, és semmire sem vitted ezidáig.
De néz magadba, gondolkozz, ember.
A világ szar. A világ gonosz. A világ önző.
De Neked ebben a világban kell, hogy megálld a helyed. Ebben a világban kell hogy élj, hogy boldogulj.
Méltósággal, felemelt fővel, alázattal.
És mindezt úgy, hogy gyarapodj, hogy napról napra több legyél.
Több mint a vandál, agyatlan lázadó söpredék.
Ezáltal nem a világról, hanem saját magadról állítasz ki rossz bizonyítványt.
Ezen gondolkozz el egy picit...

2011. aug. 8.

Depiblog

:D lassan átnevezhetjük ennek.
btw:
Keveset hordjuk a sisakokat fiúk! Mindenféle faszságot sugároznak a fejünkbe ŐK!

amúgy nekem nagyon jól esik ha néha levezethetem itt a gondolatokat.
Többi ügynök remélem ezt elnézni nekem.

Biztonságos védőháló a fejben


"Igyekezz mihamarabb önként megválni mindattól, amit fájna elveszítened."


Alapvető feltételezések

Az alapvető rossz szándék feltételezése, képes a jó szándékkal tett lépéseket is negatív színben feltüntetni, kihozni belőlük a rosszat.

Ez az az állapot amikor hiába próbál egyik fél halvány esélyt nyújtani a megbékélésre, sajnos a másik fél még nem képes erre, hogy miért?
Sejtjük de biztosan nem tudhatjuk.
Nem is szabadna, hogy érdekeljen, innentől nem is fog, úgy tűnik jobb az álló vizet nem felkavarni.



2011. júl. 30.

A SZÍVEMHEZ VEZETŐ ÚT.

Lehet választani, kinek melyik tetszik jobban :) H ügynökkel alkottuk.

Light változat:
















Hard, ami jobban kifejezi a dolgokat :)

2011. júl. 28.

Modern korunk matrózszeretői.

Röviden a modern "MR2" lányok, fesztiválbigék, gödörcsajok, ismét csak egy gondolatébresztő bejegyzés,
le lehet írni kinek mi a véleménye a jelenségről.

Kapcsolatfolyamat röviden, szélsőségesen, FEKETÉN-FEHÉREN! SZÜRKE NINCS:

Cím kedvéért maradjunk abban, hogy a nő vár.

Szóval a nő vár, ki tudja mire,kire de egyszer csak megjelenik a semmiből egy izgalmas, netalántán egzotikus idegen férfi megfelelő vonzerővel, fejlett EGOval. egyszóval lehengerlő stílussal.

Beszélgetés, lötyi-lötyi szimpatikusak egymásnak bumm miért is ne, egyszer élünk, élj a mának etc. és gyorsan ágyban találnak izgalmasabb elfoglaltságot.
Rózsaszín köd,
jajjdejó jajjjdeIZGIIIIIII.
Ez megy egy-két hétig, aztán mielőtt a gondok előjönnének "matrózunknak" dolga akad a nagyvilágban.

Elmegy koncertezni, vagy üzleti dolga van a világ másik felén, egzotikus állatokra vadászik Afrikában... esetleg drogot kell csempésznie Kolumbiából az USA-ba, tökmindegy.

Nos címszereplő hölgyünk rózsaszín ködben úszva várja a pillanatot
mikor HÖS (direkt ö) visszatér.
1-2 hónap, netán hosszabb idő, de elérkezik ez a pillanat, és BUMM ismét rózsaszín köd ismét 1-2 hét talán 1 hónap, és ez után ismét kifut a hajó.

2011. júl. 24.

Keel

Csajozz nyelvvel!
  • alufólia
  • (Tin foil-->)Aluminium foil
  • (f) Aluminiumfolie/Alufolie/ (n) Silberpapier
  • foglio di alluminio / lamina
  • feuille d'aluminium
  • фольга

Csajozz mozival!
  • Cowboyok és űrlények /kovbojok/
http://www.cinemacity.hu/premier.php?id=295
  • A majmok bolygója: lázadás
http://www.cinemacity.hu/premier.php?id=297
(ami egy faszság hiszen mindenki tudja, hogy a Marsról behurcolt vírus irtotta ki a háziállatokat stb. .
Ezen kívül volt is Majmok bolygója film, ami a lázadást dolgozza fel.)

  • Johnny English
http://www.cinemacity.hu/premier.php?id=300

2011. júl. 21.

DreamGirl

Most ténylegesen egy álmombéli lányról mesélnék.
Ennyire intenzív álmot elég ritkán látok, még ritkább, hogy tisztán emlékezzek is a szereplőkre.
Az meg kuriózum, hogy egyik szereplőre se vetítek rá létező személyt.

Nos álomlány:

2011. júl. 16.

But, I'm a Good Boy! -Who cares?

ment a levesbe, ha valaki kíváncsi rá, akkor szívesen elküldöm e-mailen.
(he-he-he)

Ne hozz magaddal semmit:
Térképeid és fegyvereid,úgy mint az elvárásaid, csak korlátok közé zárnak.
Bízz csak az ösztöneidben...hisz mindig az első megérzés a helytálló.
Közelíts a benned élő állatiaslény felé, hidd el kevesebb problémával kell majd küzdened.

2011. jún. 30.

Napi bölcsesség

Azok a napok a legszebbek, melyeken párnára hajtva fejünket tudjuk, hogy többek lettünk mint mikor felkeltünk.

Lehet egy új ismeret, kapcsolat, barát.
Lehet feismerés, megismerés, bölcsesség.
Lehet egy életreszóló élmény.
Vagy az egyszerű boldogság, amikor minden a helyén van.

Ezekért a napokért érdemes élni.

Shadowgirl

Van az az ideál akiért bármit odaadnál, ez rendszerint azok lányok, nők, csajok tulajdonságának mixéből készül akikhez valamiféle közünk volt valaha.
Mindegyikből valami amit szeretünk, szerettünk, például ahogy érte lehetett rajongani, ahogy Ő rajongott értünk, esetleg egy mosoly, egy apró mimikai jellegzetesség, a mozdulatok, a gondolatok, elvek, az általuk képviselt értékek.
Ez az ideál ötvözi mindezek személyek, jó és szerethető rossz tulajdonságukat is.
Mindenki vár rá, hogy egyszer csak a semmiből materializálódjon Ő aki mindent visz.

Egy másik gondolatmenet szerint, hogy Ő kinek mikor jön el, nem a véletlen, hanem inkább az érettség kérdése.

Mondják, hogy az igazi nem az lesz akit meglátsz beleszeretsz és minden szép,jó,rózsaszín, az Igazi az lesz akivel akkor leszel együtt amikor elég érett vagy már a megtalálásához.

Addig is várjuk az idealizált árnyékot, és reménykedünk, hogy egyszer csak a semmiből előterem és minden szép,jó,rózsaszín lesz.

2011. jún. 28.

Mikor halni készülsz

Gondoltál már arra, hogy ha egyszercsak meghalnál, kinek hiányoznál? Ki az, aki távozásod hírének hallatán csak legyint, és ki az, kinek kínzó fájdalom markol torkába, szívébe, ha rád gondol?

Nem tudhatod. Nem tudhatod igazán sohasem. Nem tudhatod, ki szeret igazán, mélyen, csendesen, és ki csak a felszínen, érdekből.

Nem tudhatod akkor sem, ha távozván zokogni látod, de akkor sem, ha arca rezzenéstelen marad. Előbbi lehet hogy saját magát síratja önzésből, a hiányod okán őt magát ért veszteség miatt. Utóbbi viszont egy életen át hordozza majd emlékedet legbelül, bármerre is jár a világban, egy darabkád vele lesz útja során végig.

Rájuk gondolj, mikor halni kívánsz, és őértük maradj itt igazán. És amíg itt vagy, ez alapján sorolj másokat barátnak, vagy közömbösnek.

Fal

Falat emelek
Bejöhet ki akar.
De vigyázzon,
Farkassá, féreggé ne válljon
Mert Istenemre, megölöm
Tetemét a falba rakom
Mindegyik egy új tégla
Így nő a fal egyre magasabbra
S a jónak átjutni, bejönni
Így lesz egyre nehezebb!

Sem a kaszámat, sem a gereblyémet...

Ahogy a falu hajlatához értem, összetalálkoztam az öreg Jószup bácsival. Fehérhajú s fehérbajuszú öreg ember ez a Jószup bácsi, csöndes és nagyon békességszerető, akivel gyakorta beszélgettem el régebben is, ha összekerültünk valahol. Kaszával s gereblyével a vállán jött a rétek felől, kicsit hajlottan és lassú járással, ahogy az vénemberhez illik.
Köszönt. Én is köszöntem.
– Mi újság, Jószup bácsi? – kérdeztem merő kíváncsiságból, mert tudni szerettem volna, miként vélekedik a dologról.

A haszonról

Mert tudod, valahogy így van ez: az ember jár-kel a világban, mint valami nyugtalan vadállat, és valamit keres. De alighogy megtalálja, már hasznot akar belőle, és ezzel el is rontja a dolgokat. Mert a világ nem arra való, hogy hasznot hozzon valakinek. A világ arra való, hogy szép legyen, békés legyen, jó legyen. Hogy élni lehessen benne, fáradsággal, de haszon nélkül. Mert az élet értelme a szép. És a haszon a leghaszontalanabb szó, amit az ember valaha is kitalált. Pedig ma már annyira van vele, hogy ha valami szépet meglát, nyomban arra gondol: mi hasznom lehetne ebből? S ezért van az, hogy amit ilyen céllal fölépít, az hamarosan le is dől. Legtöbbször egy másik ember dönti le, aki irigyli a hasznot, és a helyén nem marad más, csak egy folt csalán: az ember örök nyoma. 

Wass Albert - A funtineli boszorkány

2011. jún. 23.

Csajos hangulat.

Na így a nyári visliparty előtt elkapott egy kis csajos hangulat, több hónapja egy finalfantasy videó alatt figyeltem fel a számra, és ma valahogy rádeszublimált a gépem winyójára a winamp meg betette :) lehet így próbálja ellensúlyozni a mostanában várható tesztoszteron, izom, sör és dohány szaggal társuló estéket.
Nembaj nem árt néha puncit növeszteni (ugye Bloody ;) ) és romantikázni, főleg ha várhatóan sok fasz fog körbevenni a következő néhány napban :)
Na szóval jöhetne már egy szimpatikus csaj aki kapható ilyenkorh egy jó kis ölelgetésre, bár a freeHUG csajok is megteszik ilyenkor az utcán.
Na de ha az sincs, végső esetben jó lesz majd H vagy W ügynök is, enyhén szőrösebbek a kelleténél, de ha nincs ló jó a szamár is.



2011. jún. 19.

Idea stolen

Enrage

Telefon? Tettó? Száz rongyos szerkó? Flux? Ötven rugó zsebben? BMW-s slussz kulcs?
Ki a faszt érdekel? Őszintén? Kinek villantasz? Sznob senki. Az vagy. Nulla.

Persze Téged összeesz a fene a másikkal. Mint zsákot a foltjával. Szoli, manikűr, pedikűr, három kiló smink, felfújt mellek, kibuggyanó bimbó, borotvált punci, ötezres koktél alatt veled szóba se álló, "hú-mekkora-a-dákód?" ribanc. Aztán vihog, picsog, hisztizik, mert annyira képes, és mert az a norma.

Mekkora menő vagy, mert annyi ilyet megdöngettél, mert annyi ilyen felcsinált. Strigulák, gyűjtsétek csak, gratulálok. Meg aztán a nemi betegségeket is.

Ellepitek a világot, mint a szemét a járdákat, az utak szélét. Nem látni tőletek. Ebben a mocskos, szennyes maszlagban kell úszni, és ebben élni.

Miattatok marad magára az a néhány, akinek még jelent valamit a becsület, az őszinteség, a szeretet, a törődés... Aki nem a csupasz puncit, hanem szeme fényét szereti a nőben. És aki nem a méteres dákót, hanem az általa nyújtott biztonságot szereti a férfiban.

Megölitek a felelősséget, a családot, a gyermekek lelkét, és itt hagytok helyette egy bűztől rothadó, ótvar szemétkupacot.

Nem a politikusok, nem a társadalom, nem a média... Hanem Ti, mind egy szálig, Ti vagytok a felelősek mindezért. Ti, akik a sok szennyes maszlagnak bedőltök, Ti, akik úgy éltek mint a primitív egysejtűek, melyeknek csak ösztönei, és szaporodási kényszerük van. Mint a penész, amely belepi, szétrohasztja a földre húlt gyümölcsöt. Így rothasztjátok szét a mi világunkat, Ti mindannyian.

Dögöljetek meg!

2011. jún. 16.

Enyhe közhely, de milyen igaz.

" Érdekes - gondolta a néni - mennyivel könnyebben viseli az elválást egy nő, mint egy férfi. A nő egy-két hét, vagy legfeljebb egy-két hónap alatt megvigasztalódik. Igaz, hogy rendszerint megy valakihez...így könnyebb.
A férfi egészen más. Ő legbelül egyedül marad, s elhordja magában a fájdalmat néha esztendőkig is. Nem mutatja, végzi a maga munkáját, de benne van. Egyedül él vele, csak soká kopik ki belőle. Ha egyáltalán kikopik."

Dallos Sándor - A nap szerelmese

Jó ez a szépirodalom.

2011. jún. 8.

Támadnak!

Uramisten! Majdnem lelőtték a napot!

2011. jún. 2.

Tortured visionz by H-ügynök

Még aznap este egy kiadós kefélés után bealszik a csaj mellettem. Felrémlik pár durvább gif-anim, amit nemrég láttam, és mivel még nem vagyok álmos, ezért hirtelen megszáll az ihlet. Hozok egy szeletelőkést a konyhából és csípőtől garatig felnyisszantom azt a gyönyörű, verítékben úszó testét. Olyan túlvilági hangon sikít, hogy majdnem lepattog a zománc a fogaimról. Eszembe jut általános iskolából, hogy a hangképzés alapja a kifújt levegő, ezért töredékmásodperc alatt kitépem mindkét tüdejét (nedves reccsenés), és végre csend lesz.
A szétspriccelő vér teljesen eláztatja a lepedőt, én pedig komótosan bebábozódok a tocsogós ágyneműbe a még rángatózó (és langymeleg) hullával. Elalszom...
Hajnalra kellemesen összeszárad rajtunk a vér, és élvezettel epillálom a lábam a rámalvadt lepedővel. Kicsit később valami elfeledett melódiát fütyörészve felöltözöm, és kisétálok a szabadsághídhoz. Felhágok a turul mellé, belenézek az .50-es desert eagle csövébe, és mosolygok.
Elképzelem, ahogy a szétloccsant agyú hullám milyen hanggal fog az aszfaltra csapódni, de amilyen mázlim van az életben, valami olyan pózban sikerül majd megdögleni, hogy minden kiérkező tűzoltó/mentő rajtam fog röhögni. Mielőtt a pesszimizmus legyűrne, gyorsan meghúzom a ravaszt, és felébredek.
Szar, esős reggel van, már megint le kell élni egy kibaszott napot... De legalább szépet álmodtam :)

2011. máj. 24.

Twisted visionz by H-ügynök

Sétálunk valami utcában, amikor egy kis takony elénkperdül “telefont-pénzt-cigit-akurvaanyátok” szöveggel, kiskezében valami bicskát villogtatva. Elveszem a kezem a barátnőm seggéről, és óvatlanul átdobom a srácot a vállam fölött, aztán a gyomrába ugrok seggel. Alólam olyan hang hallatszik, mint amikor gumikalapáccsal odabasznak egy vizes káposztafejre.
Megnyugtatom a hölgyemet, elmagyarázom neki a jogos önvédelem fogalmát, és hogy mennyire fontos a fairplay, miközben a közeli kocsma felé terelgetem. Piálás közben még mindig feldúltan kéri, hogy ma este aludjunk külön, hogy feldolgozza az eseményeket. Megértően mosolygok és sétálni indulunk, két ellenkező irányba. Hallótávolságon kívül telefonálok: egy prostit hívok, megkérdezem, hogy egy óra ass-to-mouth extrával még mindig 25 rugó, vagy “válság van” és útba kell ejtsek egy ATM-et. Szerencsére minden a régi, fogok egy taxit és 15 perc múlva már prímán felejtek.
Hamar végzek, az egy órából húsz percet laza heverészéssel töltünk, amikor csörög a telefon: hölgyem mégis szeretné ha nála tölteném az éjszakát, persze “csak ha van kedvem”. 10 perc egy másik taxi hátsó ülésén, aztán a hölgy a lakásán még az előszobában próbálja felszopni petyhüdt farkamat. Félkeményen rápróbálok, de kedvenc prostim nagyon elintézett, ezért becsődölök és kénytelen vagyok valami szívhezszóló lelki faszságot nyomatni a csajnak félórán keresztül (és ráfogni az alkoholra), hogy meglegyen a béke, és ne sérüljön a női önérzet.
Reggel hozok neki a sarokról friss epret és croissant-t (elvégre igazán ügyesen szopott, és “kurvára” nem rajta múlott a történet), aztán hazamegyek.
Otthon lebaszom a ruháimat, expressz tusolás után bedobok két xanaxot, húzok rá dzsekkdenielt, és bezuhanok a paplanok közé. Lerohadt aggyal még látom az ágy mellé hajított farmerem seggén a két ujjnyi vérfoltot... Hát nem átszakadt ráugráskor a kis köcsög hasfala? Még jó, hogy a törött bordái nem álltak bele a seggembe. Megint magyarázkodhatok a tisztítóban...

2011. máj. 21.

Leaves a chest wound

Néha elgondolkozok a sebhelyeken, amiket arcok formájában hordok a mellkasomon.

Fura dolog, hogy pont a legmélyebbek egyben a legédesebbek.



2011. máj. 14.

Sors

-Nem léteznek véletlenek.

-DE LÉTEZIK A ERŐ AMIT MI HALANDÓK SZABAD AKARATNAK HÍVUNK,
A VÁLASZTÁS EREJE BENNÜNK VAN, hisz ez határozza meg a cselekedeteinket.

- ismerlek, ismerek mindent és mindenkit.

Suttogta a Sors és gúnyos mosollyal az arcán eltűnt.

A jelenséget nem kísérte se villanás se ködfelhő, az alak egyszerűen már nem volt ott.

A fiatal kalandozó arcát eltorzította a tehetetlenségében érzett düh,
hirtelen rég elfelejtett energia töltötte fel ami marta, feszítette,
kínjában minden erejét beleadva a söntés asztalára csapott...

2011. ápr. 29.

Csak mert tetszik.



"Do not be sad in farewells. A farewell is necessary before you can meet again."
by Richard Bach

2011. ápr. 26.

25 éve...

2011. ápr. 24.

Felzabál az ÉLET

Úgy tűnik érzelmi reakciót belőlem:
vagy pofonnal legyen az testi, lelki, vagy enyhén illuminált állapotban hazafelé zenét hallgatva lehet kihozni.
Nos pofonból mostanában kaptam néhányat, ez talán segít a fejlődésben, talán nem.
Piálás utáni hazafelé zenét hallgatva, ez második kitörésem. (előző...Keine lust)

2011. ápr. 23.

Human brain quantum teleportation

Azon a napon megváltozott minden. Azon a napon ez ember megszűnt embernek lenni. Az a nap volt legnagyobb áldás, de egyben a legnagyobb csapás is, ami az emberiséget érte valaha is...

Egy új világ kezdete. De milyen világé...


Folyt.köv.

2011. ápr. 18.

Szem

Többszínű, mintás, érdekes szem (forrás Google: eye blue iris)
kékes zöldes, barnával. A keverékek mindig a legjobbak. Érdekesek.



Egy sötétebb barna szem (Google: dark brown eye)
Kevesebb a minta. De ezt bebuktam, mert ez is szép./de az első egy férfiszem, szerintem/


És egy igazi, majdnem teljesen sötét szem(Google: dark brown eye)
semmi minta. Alig látni valamit.

És, hogy kékben is kapjatok egyértelműen nőit és szépet. Hát tessék: kékes-zöldes, belül kicsit barnásabb színnel. Ennél jobb nem is lehet. Szerintem.(Forrás Google: valami green eyes/ green iris/ ilyesmi)

De gustibus non est disputandum.

katt a képre!

Persze trükkös, mert ha nem passzol az archoz, akkor hiába minden. Ha az arc meg nem passzol a testhez, az meg az agyhoz, amit benne hord.

Kelt mint fent,
R ügynök

2011. ápr. 17.

Kérdés

Miért adom oda az alig használt gyros pitámat egy csövesnek, mikor iszonyat éhes vagyok, és miért mondom azt az instant nevű objektumban egy gyönyörű szép, fekete szemű lánynak, hogy:
-Szia, szép a szemed, POLÍROZTATOD??!!!

Egyértelműen ők manipulálnak!

2011. ápr. 10.

Zene

Egy kis karneváli ritmus:



jól fog ez még jönni kedves ügynökök, mikor az idegen agynyomorító zsugorsugár hatása már a múltat képezi az önök részéről.


Adios amigos
R. ügynök

2011. ápr. 5.

Válasz "Mr. House" nak!!

-Hmmm, hogy miért szeretik az emberek a zenét (ez most hülyén fog hangzani) dalszöveggel?
Talán mert néha picit megtaláljuk magunkat benne. (éérted, höhöh Bene)
És jön a felismerés:
-Jéééé én is így gondolom, én is pont így érzek, de okos ez az "ákos" HS7, Rammstein, anyámkínja etc.

Ez az egész persze nem teljesen igaz sőt bullshit, de talán ad egy kiindulópontot amin keresztül megvizsgálhatod, gobozhatod a problémád, ergo segíthet, ami SZERINTEM jó!

NA!


2011. ápr. 1.

Hasonlat

Noiret, sör, zsiráf, elefánt (merthogy másodszorra már csak az volt). Röviden így telt a szerda este, L ügynök és "Dr. House" társaságában. Szóba kerültek bizonyos dolgok: csajozás, elvek, ilyesmi.

Hazatérvén, ledőlve, morfondírozva a következő szösszenet keletkezett, csak mert ha olyanom van akkor leírom:
Megint csak az "elveim", bár inkább a kudarctól való félelem, vagy a túlzott jószívűség, illetve jóhiszeműség okozza, hogy képtelen vagyok kialakítani új kapcsolatokat, értem ezalatt elsősorban az ellentétes nem, vagyis a nők felé irányuló, főleg nemlétező, csírájában elhaló "próbálkozásokat".
Nem mondom h francba az elvekkel, inkább francba a megrökönyödésekkel. Ahogy tanult, okos, művelt, és fiatalabb kora ellenére mégis e téren jártasabb kollégám példája mutatja, valamint matematikailag, a nagy számok tőrvénye alapján igazolható: a próbálkozások számának aggresszív növelése az esetleges siker lehetőségének nagymértékű növekedésével járhat. Abból már könyebb szelektálni, ellentétben azzal, ha nincs miből szelektálni...

Következő este jött a "megvilágosodás":
Tegnapihoz: Bullshit.
Hogy egy igazi, velős, alpári, ám mégis stillszerű hasonlattal éljek: vagy bevesszük a hashajtót, hogy aztán hígfos legyen belőle aminek eredményeképp percenként járhatunk a retyóra; vagy megvárjuk míg a szar megérik odabenn magától, és egy napsütéses reggelen kedvenc újságunkat olvasva majdhogynem orgazmus közeli élményt átélve alkotunk egy szép nagy illatos méretes darabot.
Véleményem szerint a csajozás is így működik: azt kell eldönteni kinek mi a fontos, ki mire büszke, ki mit akar az egésztől. 
A fosásnak is megvan a maga előnye a jólmegtermett szarással szemben: ha az 1x1 ajtajókilincse használatának gyakoriságát, mint vizsgált mennyiséget vesszük alapul akkor messze elkeni e mutatóban a másikat.
Ha azonban a vízöblítés során távozó anyag tömege a mért mennyiség, akkor a győztes egyértelműen az együltében szarás.
Azt pedig, hogy mit tekintünk mérendő mennyiségnek, éppen az elveink határozzák meg.
Hogy a hígfosók és a keményszarók vitájából miért is nem tud egyik sem kikerülni győztesként: a hígfosók frekvenciát, a keményszarók pedig tömeget mérnek, a másik mértékegységet nem ismerik. A két mennyiség között pedig nincs átjárás. (Értelmetlen feltenni a kértést, hogy 1kg az hány Hz?)

2011. márc. 31.

Keine lust!

Namármost, szombat esti házavató, üveg jagerezős, majd Gödörbe történő belógásos boroskólázós Dj. Bencézős hajnalba átforduló este után hazafelé ballagva füldugó bedug zene be.
Magával ragadott egy örvény aminek hatását még ma is érzem...
Őszintén szólva nem kellett volna,nem volt rá szükségem, nem jó, depressziós etc. de ez van.
Még aznap sikerült postolnom csodás és igencsak népszerű közösségi oldal,
egyik kevésbé népszerű csoportjába egy kis szösszenetet, nesztek:

2011. márc. 5.

"Hülye angolok, angol hülyék. Pfffff!"

-trümp trümp trümp-
-trümp trümp trümp-
-tlick-
@Itt Mulder.
#Mulder, nyilvánossá tettek brit UFO aktákat, ...
@Scully, ez hihetetlen! Most majd meglátod! Tudományos bizonyítékok...
#Mulder! A feljegyzések szerint nem találtak bizonyítékot arra, hogy földönkívüli eredetűek lennének. Valójában...zavart pszichés állapotú emberekről és csalókról vannak jelentések.
@ Ez vagy jelent valamit, vagy nem jelent semmit..
#Mulder! Koncentrálj! Nem találtak semmit!
@ Nem tudom...biztosan van....most...egyedül kell lennem.
-tlick-
-shrmmp...takk /kazetta a magnóban/-

@ I BELIEEEEVE! I BELIEEEEEVE!




Cikk
Link az anyaghoz

2011. febr. 7.

Jönnek!!!

2011. jan. 31.

Varangy

Meglep, mert egy emberből kibuggyan az aljasság, mint varangyból a méreg?
De gondold csak meg, az miféle élet.

Tán meglep, más mint gondoltad,
Nem! Nem és NEM!
Nem tudhattad!
Megbíztál vakon, hisz már majdnem rokon.
Mikor sírodon táncol, ne vedd majd zokon.

Töröld le a váladékot, mely arcodra fröccsent!
Ne taposd a varangyot, mert cipőd bepiszkolod vérrel, gennyel...

2011. jan. 27.

Kettétört fa

Virágos mezö közepén
Napsütötte tavasz virágai közt
Türkizkék Ég alatt
Ott állt e gyönyörű fa.

Vaskos törzse öröknek tűnt
Dús lombkoronája árnyékot adott
Ágai oly erősek, vastagok...
Sziklaként állt ott.

Évről évre megújult
Új ágakat, új hajtást hozott
Kivirágzott, gyümölcsöt érlelt...
Boldogan növekedett.

Átélt számos vihart
Fagyos telet, szárazságot
Dacolt, küzdött a természettel
Mindig erősebb lett.

Míg nem egyszer a távolban...
Messzi, távoli horizonton
Az ég alja beborult
Sötétszürke, fekete felhők közeledtek

Mit neki ez? Volt már ilyen
Nem is sejti, hogy ez más
Hirtelen ott terem, lesújt rá
Gigászi erővel, gyilkos robajjal...

Harcolna, de már késő
Küzdene, de már nincs miért
Villám nyilall belé...
Az orkán kettéhasítja...

Az ég nagy nehezen kitisztul
A szél alábbhagy, a vihar elvonul
A mező közepén...
Vérző szívvel roskad a kettétört fa

Miért nem végeztél velem?
Miért hagytál itt ekkora sebbel?
Téptél volna ki gyökerestől...
Vagy szakítottál volna apró darabokra...

Nem!
Így kell élned, így kell boldogulnod.
Hidd el, lesz még virágzó tavasz
Új ágakat növesztesz majd!

Törzsed vastagabb, erősebb lesz mint valaha!
Ágaid égig érnek majd!
Virágaid illata messzi földre száll!
Lombkoronád édes árnyékot ad!

Most azért harcolsz, hogy megmaradj
Hogy újra megerősödj...
Azért küzdesz, hogy élj
Azért élsz, hogy Fa legyél!

2011. jan. 21.

Vajon ezek az első lépések a halhatatlanság felé?

Kis Tudományos Cikk következik, lehet agyalni a témán.

A ModPolEUV EUREKA projekt keretében dolgozó európai kutatócsoport a legmodernebb orvostudomány és a nanotechnológia legfrissebb fejlesztéseinek összeházasításával kidolgozott egy új módszert a test sérült részeinek újjáépítésére.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) becslése szerint világszerte 322.000 ember hal bele évente súlyos égési sérülésekbe, pedig az esetek többségénél sebészi beavatkozással elkerülhető lenne a halál. Amikor az égés következtében a bőr nagy területen roncsolódik, szó szerint új bőrt kell növeszteni a páciens saját bőrsejtjeiből. A bőr képződéséhez szükséges hosszú idő azonban fokozott fertőzés- és kiszáradás veszélynek teszi ki a beteget, ezért a sejttenyésztés felgyorsításához a specialisták polimer anyagokat használnak.

Burn My Shadow

Mint amikor semmi se stimmel, tele vagy feszültséggel, és semmi nem úgy alakul, ahogy Te azt elképzelted, kiderül, hogy ismét csak fantáziáltál a jobb, szebb jövőről ami végre a Tied és nem valaki másé.
Majndem robbansz, csak nagyon kevés hiányzik hozzá...egy szikra,
Sikítva menekülnél el valahova messze, távol ettől az egésztől ami itt és most körbevesz.
Na akkor hallgasd meg ezt. (csak saját felelősségre)



Ráadásul az Idegenek egy visszaszámlálót építettek a mellkasodba,O.o amivel semmit nem tudsz kezdeni, ha eléri a nullát, viszlát, hihi BUMMM!

2011. jan. 16.

A férfi és a női agy



by L ügynök :)

2011. jan. 9.

The Atomic Cafe



Mindig is érdekesnek találtam ezt a hangulatot, ami ezekből a propagandafilmekből átjön. Filmekben, játékokban meg is adja a hangulatot. Ahogy a végére tekertem, a fószer a traktorral, meg a repülő árnyéka... azt nagyon eltalálták. Na erről az utolsó 10-20 percről az jutott eszembe, hogy, hé, nem is triviális, hogy élünk. Egyáltalán, vagy, hogy nem 2.5 lábad van és nem 6 lábú kutyák elől kell futnunk.

Gondolj bele! Olcsó benzin, nagy autók, rock'n' roll ... és Igor megsüthet akár holnap ropogósra. De biztos ami biztos, kapod az agymosó propagandát nap mint nap. Az hagyján, hogy megsüthet.

TFH: Uncle Ben tényleg látja, ahogy jön a rakéta szépen, aztán...#&#&&#&#&#&&#&#&#&#!!!
Eléggé lenullázta volna az életszínvonalat.

De pl. Afrikában van pár hely, ami ezt leszarja. Náluk nem kell atomháború ehhez. Anélkül is hozzák: homok, éhezés, vízhiány, betegségek. De hát lent vannak a térképről.

Régen azt írták a fehér foltokra "There may be dragons" "Itt szörnyek lehetnek".
Most nincs fehér folt, más lett a felirat is "There may be dragons, but we don't give a shit".

Ilyen szempontból igen kies -ami azt jelentette, 'fasza'- helyen élünk. W-ügynök, ez nem zsugorítja, csak más fénybe helyezi a problémákat. Mihez kell több önbizalom, vascsővel szétcsapni a 2 fejű mutáns kutyát, hogy ihass te is; kémként tudni azt, hogy bizony agyonlőnek, ha elfognak, de előtte még pár érdekes dolgot kipróbálnak rajtad; megnyomni a bombakioldót, hogy egy óriási vakuval panorámafényképet készíts egy városról ...vagy, hogy....?

R ügynök

2011. jan. 7.

Atomrobbantás!

2011. jan. 5.

Űrtehenek

2011. jan. 4.

2011. jan. 3.

Ajándék

Anyu, apu! Nem tudom kicsomagolni az ajándékot, mert CRC-hibásak a fájlok!

2011. jan. 2.

Megszakítjuk adásunkat

shh..krkrkkk....sssssss


sh...s...olgárok!
...itt a s.sszszsz ellenes Konföderáció Elnö ss katt-katt beszél.
-bejön a hang rendesen-
Kemény idők járnak ránk. Együttes erőfeszítéssel megvédtük magunkat a külső, űrbéli támadóktól. A mai napon olyan információ birtokába jutottunk, ami rámutat, vakok és süketek voltunk.

az információ a firefox segítségével ezen a címen tekinthető meg about:robots

Itt vannak ők is, és létezésüket még csak nem is sejtettük. Szerencsénkre szándékaik békések. Ilyen hírszerzési hiányosságok a jövőben nem fordulhatnak elő!

Az elnököt hallották

Hová viszitek? El!

Békés újévi napon kis kutatást végeztem, hogy milyen ufo/alien/emberrablás/összeesküvés típusú filmet érdemes megnézni. Google...top 10..alien/abduction...

Lesújtó -bizony ezt így kell írni-. Az első X-akták film, Spielberg filmje és minisorozata. Semmi, amit ne láttam volna.

És egy gyerekkori ismerős, amiből csak a napszemüvegre emlékeztem: They Live. Ahogy a főhős mondja: I have come here to chew bubble gum and kick ass... And I'm all out of bubble gum.
Duke Nukem későbbi beszólását ki ismerte fel?
IMDB They Live trailer
A beszólásos jelenet, figyeljétek a kis feliratokat a bankban.
és Duke Nukem

Mondjuk Arnold Kormányzót -még fénykorában- el tudom képzelni, mint Duke Nukemet,meg ahogy ezt mondja :-D

Milyen jó is lenne egy ilyen témájú, jó film. Nem csak a hentelés, űrhajók energiapajzzsal.
P ügynöknek is hogy tetszene, az összeesküvéssel, rejtett reklámokkal meg tömegbutítással. :-D